"Greii" învățământului constănțean s-au întâlnit la Universitatea "Ovidius"

790
1

Articole de la același autor

Aflat pe ultima sută de metri a mandatului său de trei ani în fruntea Inspectoratului Școlar Județean Constanța, prof. dr. Răducu Popescu a semnat protocolul de colaborare cu rectorul Universității "Ovidius" din Constanța, prof. univ. dr. Sorin Rugină, și cu inspectorul școlar general al Inspectoratului Județean de Educație din Dobrich (Bulgaria), dr. Hristo Boev.

Un protocol ce își propune derularea de proiecte educaționale comune, sprijinirea unităților de învățământ preuniversitar pentru realizarea de parteneriate educaționale, realizarea de schimburi de experiență între profesorii și experții educaționali din ambele țări, găsirea de soluții pentru pregătirea elevilor.

"Proiectele educaționale și schimburile de experiență sunt necesare pentru elevi și profesori în dezvoltarea competențelor cheie, formarea abilităților de viață și asigurarea educației pe tot parcursul vieții. De aceea, consider că implicarea acestora în proiecte reprezintă o condiție indispensabilă pentru creșterea calității educației, iar prin realizarea proiectului transfrontalier, tinerii nu trebuie să simtă că există graniță între Dobrogea de nord și cea de sud", a declarat Răducu Popescu. Acesta a fost însoțit la eveniment de viitorul "general", prof. Gabriela Bucovală. 

Comentează știrea

Roxana
3 august 2015
Cauti ceva nou?

Cauti ceva nou? Echipa noastra te asteapta sa incepi cel mai performant si mai nou sistem prin care sa reusesti sa castigi bani mai multi decat ai reusit pana acum! Noi te ajutam sa obtii rezultate si sa fii multumit! Te vei convinge ca activitatea este foarte simpla si interesanta! Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 August 2015
Stire din Cultură-Educație : Eveniment de marcă pentru ISJ Constanța
Pagina a fost generata in 1.2213 secunde