Gașca Zurli invită copiii la cel mai distractiv spectacol al verii

336
Gașca Zurli invită copiii  la cel mai distractiv spectacol al verii - gascazurli-1500048039.jpg

Articole de la același autor

Au mai rămas doar două săptămâni până când copiii se vor putea reîntâlni cu cea mai îndrăgită gașcă de prieteni, care vor veni la Constanța să le ofere celor mici un show plin de zâmbete și culoare.

Evenimentul va avea loc în data de 29 iulie, la VIVO!, începând cu ora 17.30, în zona Info-Desk, iar intrarea este liberă. 

Cu această ocazie, Tanti Prezentatoarea și gașca ei minunată se vor prezenta în fața celor mici cu un spectacol de excepție și vor încerca să-i țină în priză atât pe copii, cât și pe părinți deopotrivă. Cu această ocazie, toți vor putea dansa și cânta timp de o oră și jumătate.

În ultimii ani, fetița Zurli, Zdrăngănel, Clopoțel, Zâna Bună, Vrăjimăturica, Tura Vura, Truli, Yuppi, Tashu, Tasha, băiețelul Zurli au devenit extrem de iubiți de copii, iar spectacolele lor sunt așteptate cu sufletul la gură de către prichindei. Cea mai îndrăgită este, însă, fetița Zurli, pe numele său adevărat Vero Căliman. Fetița Zurli este veselă și pozitivă, iar expresiile ei preferate, atât de cunoscute sunt "au cilică mămăligă" și "burta în față, nasul în vânt".  Cordeluța de pe cap are două cornete stilizate, simbolul pasiunii ei culinare: înghețata.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 08 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Gașca Zurli în spectacol, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.1958 secunde