"Gânduri pentru colegii mei la momentul expulzării din ISJ Constanța"

3009
65

Articole recomandate

Vineri, 19 iulie, pe forumul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, ex-inspector de specialitate istorie Petre Purcărea a dorit

să-și ia rămas bun, după cei 16 ani petrecuți în această instituție, într-un mod original, de la colegii săi.

"Aș fi putut să-l întreb pe responsabilul instituției, laconic și franc: "Ce rău v-am făcut?". Am renunțat, convins fiind că nu aș fi primit un răspuns sincer. M-am convins încă din decembrie 2012, când am solicitat prelungirea contractului de management educațional, că vor apărea fisuri în colaborarea noastră viitoare. Acest aspect a fost alimentat permanent de "oamenii de bine" din instituție, care nu au putut să treacă peste răutățile personale, alimentate din motive pe care le intuim. 

Trecând peste momentul care, cred sincer, că pe unii dintre voi, v-a îndurerat, pot să le spun acestora, în stilul personal de belfer, care mă caracterizează, parafrazând o personalitate istorică: «Să dea Dumnezeu, să-i meargă inspectoratului mai bine fără mine, decât cu mine!». În acest moment de răscruce al traseului meu profesional mă gândesc la voi, colegii mei (așa v-am considerat întotdeauna, după cum bine știți și ați simțit, sunt sigur, acest lucru), a căror activitate am coordonat-o timp de 16 ani (10 septembrie 1997-19 iulie 2013). Și aș fi făcut acest lucru, în același stil, până la vârsta standard de pensionare. Dar cineva a considerat că trebuie să încetăm colaborarea. 

Voi rămâne mereu alături de voi, prietenul și colegul vostru, care a acceptat, în septembrie 1997, această responsabilitate din dorința de a schimba radical relația inspector-profesori. Vă urez sănătate pentru voi și familiile voastre, împliniri profesionale și personale deosebite și «Să auzim de bine!».

P.S. Cred că aș fi dorit să vă spun mai multe vorbe și mai meșteșugite, dar, cu emoția momentului, am transcris exact simțămintele clipei. La bună vedere!

Al vostru coleg și prieten,

Petre Purcărea"

Comentează știrea

65 comentarii. Pagina 1 din 7. Click pe pagina dorită : 1 2 ...7 
eu
19 iulie 2013
Interesant!

Pe forumul ISJ nu este niciun mesaj ! L-o fi sters careva?

Un prieten
20 iulie 2013
Să fiți sănătoși!

Petrică, știi cum se spune, nu mor caii când vor câinii! Capul sus, să fii sănătos, să-ți fie familia bine, să aveți viață lungă, să vă vedeți nepoții mari, să vă bucurați de ei și să le să le faceți nuntă! Cu bine, Marcacioglu Vaporidis

eduard panzu
20 iulie 2013
rusine

Nu va este rusine. Cat tupeu. Doar ca mai suntem noi sutele de profesori de istorie, directori, elevi,parinti care stim adevarul despre dumneavoastra. Ati scapat miraculos de puscarie. Pensionare placuta.

Aliss
20 iulie 2013
Mai lasa si pe altul !

Atata vreme l-a sustinut nevasta , tziganca aia imbatranita in rautate , sindicalista mascariciului primar si a betivului adormit in intersectii nicusor... Voiai sa stai o viata ?!? Te crezi de neinlociut ?!?

Un părinte
20 iulie 2013
Domnului Panzu

Domnule profesor, Înțeleg că sunteți profesor, înțeleg că dumneavoastră alături de "sute de profesori de istorie, directori, elevi,parinti" știți adevăruri compromițătoare despre domnul Purcărea care a scăpat "miraculos de puscarie". Domnule Panzu, când s-au petrecut lucrurile acestea, când a fost anchetat domnul Purcărea, ce acuzații i s-au adus și de către cine? Domnule, pentru a fi convingător, ar trebui să prezentați date concrete, altminteri riscați să fiți considerat un detractor de duzină, asemenea multora care se bucură de necazul unui om, îl lovește într-un moment de cumpănă și încearcă o satisfacție meschină, de om mărunt, măcinat de ambiții nesatisfăcute. Personal vă urez să aveți parte de altfel de bucurii, mai frumoase, mai umane

HISTORY
20 iulie 2013
Te-au ajuns blestemele

Mai draga, vorba domnului Ion Iliescu, tu ai fost usa de biserica si enoriasii s-au suparat asa deodata pe tine, nu ?...Vorbesti cu nonsalanta de : "Aș fi putut să-l întreb pe responsabilul instituției, laconic și franc: "Ce rău v-am făcut?"...asa se numeste acum functia de Inspector General Scolar Judetean ?..responsabil ?...ce-i la spatii verzi sa fie responsabil cu udatul plantelor ?... Nu-i mai rosti numele Domnului Dumnezeu pentru ca iar pacatuiesti si esti plin de bube negre...prietenii stiu de ce... Adio de la putere, adio de la spagile grase, adio sindicat, adio de la I.S.J.,adio de la imaginea ta de " om bun ", e prea tarziu si trebuie sa platesti pentru tot raul pe care l-ai facut tu celor din jur...toata viata te-ai visat un porumbel voiajor dar tot........ai ramas !...Tot raul care l-ai facut sa-ti vina inapoi inzecit pentru ca asta meriti tu si mai sti tu cine merita asta inzecit, nu-i asa ?....Si nu uita ca orice cal de curse ajunge gloaba !!!...Tu ai ajuns !!! Felicitari domnule Inspector General, mai scuturati pomul si o sa vedeti ca mai cad putregaiurile din el, inca mai sunt multe in pom...

Observator
20 iulie 2013
Atenție !

Băăăă vânduților, toți cei care îi atacați acum pe Purcărea și nevastă-sa de ce ați tăcut atâta amar de vreme ca porcu-n păpușoi fără să să guițați nimic? Băăăă nenorociților, nu vă dați seama că ați tăinuit toate fărădelegile de care îi acuzați și sunteți complici, măcar prin lașitate la toate astea? Băăăă jegurilor, azi îl flatați pe inspectorul general cum flatați pănă mai ieri familia Purcărea, mâine o să-l înjurați pe actualul inspector general al ISJ! Băăăă turnători fricoși, voi sunteți profesori, băăăă, voi sunteți exemple pentru copii, de curaj, de verticalitate băăăă, de ce nu vă asumați mă identitatea sau vă este rușine cu ea? Băăăă "dascălilor" de aia vă arată lumea pe stradă cu degetul și vă arată degetul îndreptat în sus, că sunteți așa cum sunteți, adică identici cu HISTORY, căruia îi doresc din tot sufletul să-i cadă în gură toate fecalele din pomul scuturat de Răducu Popescu!

anti Observator
20 iulie 2013
mai mare atentie!

Mai mare atentie cand te iei de profesori ca si tu esti la fel! Nu aveau cum sa spuna profesorii despre acest individ mafiot deoarece avea o adevarata arta in a cere si lua spaga, era foarte greu de prins. Dovada ca acum in loc sa mearga cu jeepul lui la mititica , merge bine-merci la catedra.

Pentru OBSERVATOR de la nr.7
20 iulie 2013
Băăăăăăăiiii hahalerăăăă

Bai hahalera, tu precis esti un neica nimeni care a trecut bacul pe bani, se vede ca esti jigodie deoarece toata ura ta este indreptata catre profesori, probabil cei care ti-au facut viata amara pentru ca nu ai invatat carte si te-a trecut bacul Don Purcarea'S history, pe bai multi ca deeeee, la asa prostie, asa spaga ! Cat despre " pomul laudat " n-ai inteles nimic, nu am folosit cuvantul fecale cum folosesti tu in expunerea ta odioasa si lipsita de inteligenta, se vede ca esti un rezultat al Post Revolutiei din Dec.1989 unde, vorba lui Basescu - scoala scoate numai tampiti pentru ca peste 50 % din " scolari " sunt cu gandul numai la p.....le din cluburile de noapte din Mamaia, rezultatele pregatirii lor fiind vizibile la Bac....asa ca Băăăăă....si tu faci parte din uscaturile acelui copac de care vorbeam mai devreme, ai inteles ceva băăăăăăăăăă ?.......

Popescu 2
20 iulie 2013
Schim,bare

Generale , dumneata cand vei fi schimat ? Ai fost presedintele Comisiei judetene de bacalaureat. La cate magarii s-au facut ar trebui sa fi dat afara . Am inteles ca vrei sa te inconjori de oameni incapabili pe care sa-i domini!

65 comentarii. Pagina 1 din 7. Click pe pagina dorită : 1 2 ...7 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4037 secunde