"Gâlcevile din Chioggia" și "Ursul", oferta de week-end la Teatrul de Stat

177

Articole de la același autor

Sâmbătă, 25 februarie, în ziua în care se împlinesc 310 ani de la nașterea dramaturgului și libretistului Carlo Goldoni și șase ani de la premieră, Teatrul de Stat Constanța a programat, de la ora 19, piesa "Gâlcevile din Chioggia", în montarea regizorală semnată de Dana Dumitrescu, care a fost nominalizată la secțiunea Cel mai bun spectacol a Festivalului Național de Comedie de la Galați. 


Din distribuție fac parte Andu Axente, Laura Iordan / Clara Ghiuvelechian, Turchian Nasurla / Ana-Maria Ștefan, Andrei Cantaragiu, Marian Adochiței, Adrian Dumitrescu, Luiza Martinescu, Georgiana Mazilescu, Florina Stănculeț / Georgiana Rusu, Florentin Roman, Cosmin Mihale, Remus Archip, Mirela Pană / Cristina Oprean. Coregrafia îi aparține Stelei Cocârlea, scenografia, Lăcrămioarei Dumitrașcu, iar muzica, lui Adrian Alexandru.


Duminică, 26 februarie, de la aceeași oră 19, va fi reluată piesa "Ursul" de A.P. Cehov, spectacol de Felix Alexa, o farsă într-un act, cu Marius Bodochi și Dana Dumitrescu în rolurile principale și Marian Adochiței în rolul secundar. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.665 secunde