Festivalul Mamaia Fairytale a ajuns la final

103
Festivalul Mamaia Fairytale a ajuns la final - festival-1504524037.jpg

Articole de la același autor

Festivalul Mamaia Fairytale, care a debutat pe 14 iulie 2017, în Piațeta Casino din stațiunea Mamaia, a ajuns la final. Duminică seară, 3 septembrie 2017, spectatorii au aplaudat pentru ultima oară, în acest an, artiștii invitați și pe gazdele lor, după mai bine de o lună și jumătate de spectacole, căci Festivalul Mamaia Fairytale s-a desfășurat în fiecare vineri, sâmbătă și duminică pe tot parcursul verii. 


Mamaia Fairytale 2017 a făcut notă discordantă în peisajul linear al evenimentelor denumite generic "festivaluri". Dincolo de zecile de artiști invitați și de calitatea extraordinară și extrem de diversă a spectacolelor, dincolo de duminicile gândite special pentru copii și care s-au bucurat de un imens succes, experimentul a funcționat perfect, iar la Mamaia a luat naștere un fenomen cultural incredibil. 


Seri la rând, Orchestra Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", sopranele și tenorii, alături de invitații lor, au dimensionat cultural spațiul piațetei cu muzică clasică. Maestrul coregraf Horațiu Cherecheș și trupa sa, balerinii aceleiași instituții de cultură, au realizat în fiecare seară dansuri încântătoare, pe teme date sau libere, așa cum nu s-a văzut niciodată la Mamaia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1654 secunde