Festivalul Berii aduce la Constanța cei mai renumiți artiști români

934
Festivalul Berii aduce la Constanța cei mai renumiți artiști români - festivalulberii-1492527866.jpg

Articole de la același autor

Fix peste o săptămână, Pavilionul Expozițional Constanța va găzdui prima ediție a Festivalului Berii, organizat de Consiliul Județean Constanța prin Centrul Cultural "Teodor T. Burada", în perioada 26 aprilie - 1 mai. 


La acest eveniment, vor fi prezenți cei mai renumiți producători de bere, cu peste 36 de sortimente. Pe lângă aceștia, vor participa cu stand propriu și producători de bere artizanală, atât din Constanța, cât și din Republica Moldova. 


"Ne dorim să atragem cât mai mulți vizitatori, mai ales în contextul în care este prima oară când organizăm un astfel de festival. Ne-am dorit să actualizăm evenimentele în care este implicat Consiliul Județean Constanța și să ne adaptăm cerințelor publicului. Vom avea producători importanți, vor fi concerte live cu trupe cunoscute, din diferite genuri muzicale. Cred că acest festival poate să devină o tradiție de 1 Mai", susține președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu. 


În fiecare seară, la Pavilionul Expozițional Constanța vor fi organizate pe-treceri cu DJ, iar de vineri, 28 aprilie, și până pe 1 mai, vor urca pe scenă trupe renumite. 


Programul festivalului începe la ora 10 și se închide la ora 24. Printre invitați, amintim: Bere Gratis, Dan Helciug și Spitalul de Urgență, Mihai Mărgineanu Band, Nightlosers, Compact, Trupa Veche, Fly Project, DJ Project și Giulia, Gipsy Casual, Haiducii, Maria Dragomiroiu, Nicu Paleru. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.612 secunde