FARSA DE ZILE MARI făcută de DEXONLINE elevilor care au vrut SĂ COPIEZE la simulare

286
FARSA DE ZILE MARI făcută de DEXONLINE elevilor care au vrut SĂ COPIEZE la simulare - simulare11456138257-1489582213.jpg

Articole recomandate

Cele mai căutate cuvinte în dexonline, luni, înaintea și în timpul simulărilor evaluării naționale și bacalaureatului susținute de elevii claselor a VIII-a, a XI-a și a XII-a au fost "pretutindeni/ pretutindenea", "a zări/zărit", iar pe durata examenelor reprezentanții platformei au înlocuit definițiile pentru aceste cuvinte, care se regăseau în subiecte, informează News.ro

"Anul trecut, am observat că lumea a căutat frenetic pe dexonline răspunsuri la o întrebare din examenul de simulare pentru examenele naționale de la clasa a 8-a. În mod curios, căutările au venit în timpul examenului, iar câteva chiar înainte de începerea lui. Lăsăm la o parte stupizenia unor oameni de a trișa la un examen de antrenament. Anul trecut am observat tardiv autofurarea căciulii, dar anul acesta am apucat să ne organizăm nițel", au scris administratorii dexonline.blogspot.ro.

Pe durata simulărilor care au avut loc luni, dexonline a înlocuit definițiile pentru cuvintele date la subiecte, astfel: "pretutindenea, pretutindeni-pururi"; "a zări, zărit-a zori, zorit"; "felonie-făloșenie".

Acestea au fost cele mai căutate cuvinte în perioada simulărilor.

"Am dedus aceste cuvinte înainte să apucăm să vedem subiectele, urmărind pur și simplu lista cu cele mai căutate cuvinte, în care acestea se detașau clar. Iar statisticile confirmă că nu ne-am pregătit degeaba. Pentru pretutindeni/ pretutindenea și a zări/ zărit, căutările au fost distribuite astfel: de la 8:00 la 8.59 au fost 9 căutări; de la 9.00 la 9.59 au fost 143 de căutări; de la 10.00 la 10.59 au fost 171 căutări; de la 11.00 la 11.59 au fost 989 căutări", potrivit dexonline.blogspot.ro.

În ceea ce privește cuvântul "felonie", administratorii platformei au precizat că înainte de oră 9.00 dimineața au observat o creștere a interesului pentru acest cuvânt, care a avut 35 de căutări.

"Am presupus că este și el parte din subiecte, așa că i-am deturnat și lui definițiile. Între 9.00 și 12.00, cuvântul a mai adunat 335 de căutări. Totuși, nu l-am regăsit nicăieri în enunțul subiectelor. După amiază, am lămurit și misterul: domnul Andrei Pleșu publicase pe blogul sau, chiar azi-dimineață, un articol în care folosea acest cuvânt. Nefericită coincidența", notează sursă citată. 




sursa: www.hotnews.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1284 secunde