Expoziție de pictură, la Mangalia

270
1
Expoziție de pictură, la Mangalia - expozitiejpg-1429019468.jpg

Articole de la același autor

Duminică 19 aprilie 2015, ora 15, la Clubul Artelor "Solteris", care își desfășoară activitatea la Cercul Militar Mangalia, va avea loc vernisajul expoziției de pictură "Simfonia culorilor vieții" al artistei Monica Maria Goșoiu. Pictorița, membru al U.A.P., filiala Constanța, a obținut numeroase premii în țară și peste hotare, numeroase lucrări se află în colecții particulare, dar și în diverse galerii de artă din Franța, Germania, Italia, Spania, SUA. Goșoiu s-a bucurat mereu de o înaltă apreciere din partea criticilor, artiștilor plastici de valoare, acest lucru fiind confirmat și de expozițiile din țară și din străinătate.

Academicianul Gheorghe Păun nota despre arta adusă în dar de Monica Maria Goșoiu: "în penelul său trăiește sublimul satului românesc". Expoziția de la Mangalia "Simfonia culorilor vieții" reunește lucrări dragi artistei, care deține secretul armonizării culorilor într-un mod uimitor care mângâie, incită și cucerește deodată. Expoziția va fi vernisată de criticul de artă dr. Tatiana Odobescu și de scriitoarea Emilia Dabu, membră USR și președinta Clubului Artelor "Solteris". 

Comentează știrea

un coleg
14 aprilie 2015
....totusi...

DRAGA ANA FULAS, este posibil sa precizezi numele galeriilor din occident unde a expus pictorita, cat si 2-3 nume de colectionari? Superlativul pe care il folosesti referitor la opera pictoritei ma face sa cred ca este o artista care l-a lasat pe Tonita mult in urma. Ca batran membru UAP si colectionar nu am avut placerea sa cunosc persoana, dar cu siguranta am sa fiu prezent la expozitie.Desigur ,fiecare dintre noi avem dreptul la o "paine" ,insa, putina decenta,modestie nu face rau. Succes artistei.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6204 secunde