Expoziție de pictură hispano-română la Muzeul Marinei

192
Expoziție de pictură hispano-română la Muzeul Marinei - expozitiemuzeu-1494258426.jpg

Articole de la același autor

Pe simezele Muzeului Marinei Române vor fi expuse, în cursul zilei de astăzi, 25 de pânze semnate de Eduardo Diez, Mihaela Ilie și Mircea Titus Romanescu. Vernisajul Expoziției de pictură hispano-română va avea loc în salonul "Clio", începând cu ora 16.00. 


La acest moment, artistul spaniol se află deja la a doua întâlnire cu publicul constănțean. Eduardo Diez este un adevărat globetrotter al artei, dacă judecăm după lista lungă a țărilor în care a expus de-a lungul timpului: Spania, Bulgaria, Germania, Italia, Lituania, Portugalia, Franța, SUA, Maria Britanie etc. 


La rândul său, Mihaela Ilie este un artist premiat de nenumărate ori și foarte apreciat de public. Ea este absolventă a Institutului de Arte Plastice și Decorative "Ion Andreescu" din Cluj Napoca și membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România, având în ultimii ani o mulțime de lucrări expuse în galerii de artă din țară, dar și în Spania.


Ultimul dintre cei trei, Mircea Titus Romanescu, artist plastic originar din Piatra Neamț, a expus în țări precum Olanda, Austria, Italia, Germania, Belgia, Emiratele Arabe. 


Pe lângă multe alte premii, el a fost medaliat în 2012 la Salonul Internațional de Pictură și sculptură de la Cannes-Azur, cu medalia de aur. Expoziția va fi vernisată de criticul de artă Doina Păuleanu, directorul Muzeului de Artă. Lucrările vor putea fi admirate în perioada 9-30 mai.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Vernisaj expozițional, la UMC
Pagina a fost generata in 1.4032 secunde