Sensibili la suferință

Elevii Liceului "Lucian Blaga" au adus alinare în prag de sărbători

166

Articole de la același autor

Părinții și elevii de la Liceul Teoretic "Lucian Blaga" s-au mobilizat, zilele acestea, pentru desfășurarea unei activități de voluntariat "Magia Sărbă-torilor de iarnă", parte din campania socială Strategia Națională de Acțiune Comunitară. 


După cum afirma directorul instituției de învățământ, prof. Iuliana Linea, cea care a coordonat acțiunea, toți cei implicați și-au luat în serios rolul de ajutoare ale lui Moș Crăciun și au achiziționat cadouri pentru cei 73 de copii de la Centrul de plasament "Cris-tina", constând din patru brazi artificiali cu instalațiile de lumini, cutii de bomboane, 80 de Moși Crăciun de ciocolată și 73 de seturi de pantaloni și bluze de pijama. Cu toate aceste daruri, opt liceeni, însoțiți de directorul adjunct, prof. înv. primar Alina Dinu, și de prof. înv. primar Irina Gigea, au ajuns la Centrul de plasament "Cristina" și și-au dedicat o oră din pro-gramul lor pentru a-și împărtăși gene-rozitatea copiilor centrului. 


"Apreciez în mod deosebit implicarea părinților și a elevilor, care sunt sensibili la suferința fizică și lipsa de afecțiune a copiilor din Centrul de plasament «Cris-tina». Consider că aceste mici cadouri nu pot suplini lipsa de căldură sufle-tească venită din partea părinților, însă pot aduce alinare și bucuria că alți se-meni se gândesc la ei și le dăruiesc, ne-condiționat, din sufletul lor", a spus direc-torul liceului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4425 secunde