Elevii francezi le-au predat colegilor români lecții de prim ajutor

160
Elevii francezi  le-au predat colegilor români lecții  de prim ajutor - eleviifrancezi-1492012074.jpg

Articole de la același autor

Cinci elevi și două cadre didactice de la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia au luat parte la reuniunea transnațională de predare, formare și învățare din cadrul proiectului ERASMUS+, HEALTHY LIFE, organizată de Liceul "Leonard de Vinci" din orașul Soissons, Franța. 


Programul activităților a fost întocmit de coordonatorul proiectului, Emmanuel Franc, principalul obiectiv fiind instruirea participanților - profesori și elevi - în acordarea primului ajutor, subiect complementar tematicii proiectului, și anume formarea abilităților de viață sănătoasă.


La finalul activităților susținute de elevii francezi, toți participanții au primit certificatul Europass, recunoscut în 33 de țări europene, certificat ce detaliază competențele obținute în urma activităților de formare. 


După-amiaza, elevii și cadrele didactice au efectuat excursii, au avut ocazia să schimbe impresii și să relaționeze sub aspect intercultural, să comunice în limba engleză sau franceză și să aprecieze oportunitatea de a face parte dintr-un proiect care promovează schimbul de bune practici educative.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3955 secunde