Elevii din Tuzla contribuie la dotarea Spitalului Județean de Urgență Constanța

271
Elevii din Tuzla contribuie la dotarea Spitalului Județean de Urgență Constanța - eleviidintuzla-1450374423.jpg

Articole de la același autor

Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale nr. 1 Tuzla au finalizat, săptămâna aceasta, un proiect de suflet, desfășurat sub semnul voluntariatului și intitulat sugestiv "Colind pentru prieteni". Organizatorul acestuia, profesor pentru învățământ primar Gabriela Stroe, în colaborare cu Consiliul Școlar al Elevilor Tuzla, coordonat de profesor Oana Emilia Matei, i-a mobilizat pe cei 692 de preșcolari și școlari ai claselor 0 - VIII, alături de părinți și cadrele didactice îndrumătoare.

Ca urmare a organizării "Târgului de bunătăți" și a donațiilor în haine și jucării, făcute în perioada 1 - 15 decembrie,

s-au oferit daruri de sărbători celor 33 de elevi de la Școala Gimnazială Vânători. Donațiile au fost transportate cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Tuzla și au fost însoțite de cadre didactice ale școlii: Mihaela Fulea, Oana Matei, Gabriela Stroe, Otilia Tudoran-Badea și Ionuț Druche.

O altă parte a donațiilor din acest proiect caritabil va fi direcționată către Fundația "Salvați copiii" - filiala Mangalia, în sprijinul campaniei "Un gest pentru o viață". Astfel, și comunitatea din Tuzla va contribui la achiziționarea de aparatură medicală performantă pentru secția de neonatologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5275 secunde