Elevii din Medgidia au sărbătorit sportul și activitatea sportivă

166
Elevii din Medgidia au sărbătorit sportul și activitatea sportivă - ausarbatoritsportul-1491748319.jpg

Articole de la același autor

Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace a fost proclamată oficial de ONU în august 2013 și este sărbătorită, anual, pe data de 6 aprilie. 


Această zi oferă ocazia de a promova sportul și activitatea fizică în calitate de limbaj universal și catalizator al schimbării sociale pentru dezvoltare, dar este și o modalitate de luptă împotriva stigmatizării și discriminării sociale, contribuie la paritatea între bărbați și femei, la adoptarea unui comportament sănătos și la edificarea păcii. 


Elevii Școlii Gimnaziale "Lucian Grigorescu" Medgidia, coordonați de prof. Liliana Manolachi, informatician Andreea Petre, prof. Elena Dodiș, prof. Valentin Petricală și prof. Aurel Stoian, au marcat acest eveniment prin diverse activități, cum ar fi vizionarea unor documentare - "Prima gimnastă din lume care a primit nota 10 într-un concurs olimpic", "Fotbaliști de renume" și "Arenele importante din țara noastră - Arena Națională București și Cluj Arena", dar și realizarea unor desene tematice și activități sportive. 


Inițiativa a vizat atât promovarea exercițiului fizic și a mișcării în rândul copiilor, cât și favorizarea integrării sociale și dezvoltarea spiritului de fair-play. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.536 secunde