Elevii Școlii "Gheorghe Țițeica" s-au întrecut în… oameni de zăpadă

279

Articole de la același autor

Ultimele zile de vacanță par să fi fost cele mai prețuite de elevii constănțeni, mulți dintre ei petrecând clipe de neuitat alături de părinții lor și de învățători. 


Este și cazul elevilor clasei pregătitoare C a Școlii Gimnaziale nr. 30 "Gheorghe Țițeica". Ei au realizat, în Piața Ovidiu, un minipluton de oameni de zăpadă. 


Prof. Adela Marin, coordonatoarea acestei activități, spunea: "Ideea mi s-a părut interesantă și m-am gândit să mobilizez elevii și părinții clasei la care sunt învățătoare pentru a realiza și noi omuleți care să se alăture, metaforic, celor deja creați. Contează veselia, dorința ca micuții mei elevi să facă ceva împreună cu părinții lor și bucuria de a fi împreună în aceste ultime zile de vacanță!". 


Activitatea a reunit peste 25 de elevi și tot atâția părinți care, preț de două ore, au lucrat pentru ca omulețul lor să fie cel mai original și cel mai amuzant. 


Pentru a încheia activitatea într-un mod care să constituie o amintire de neuitat, elevii au fost răsfățați cu un tort în formă de... om de zăpadă, evident, pe care erau scrise trei cuvinte: "Oameni, zăpadă, iubire!". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4476 secunde