Elevele "internaționale" care merită admirația constănțenilor

141
Elevele

Articole de la același autor

Printre cei 69 de elevi care s-au calificat în loturile naționale la olimpiadele școlare și 134 de sportivi care vor reprezenta România peste hotare am regăsit pe listele postate de Ministerul Educației și Cercetării site-ul instituției (www.edu.ro) și numeroși elevi constănțeni.

Evident, lista este deschisă de elevele Colegiului Național "Mircea cel Bătrân" Diana Ioana Anastase și Irina Andrada Crăciun, care s-au calificat în loturile de chimie, respectiv geografie.

Eleva Bianca Beatrice Barbatos, de la Colegiul Național de Arte "Regina Maria" face parte din lotul național al Concursului Coregrafic Internațional din Italia.

Patru sportive din Constanța se pregătesc pentru Jocurile Olimpice Europene și Campionatul Mondial de Juniori U23, respectiv elevele Andra Sîrbu și Daniela Varona, de la Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", calificate în loturile României pentru Jocurile Olimpice Europene și la Campionatul Mondial de Juniori și Tineret U23, în timp ce Lavinia Ioana Panaete (Liceul Teoretic "Ovidius") și Bianca Maria Gorgovan (Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu") vor face parte din lotul național la Jocurile Europene din 2015.

Toate aceste eleve susține Bacalaureatul în sesiunea specială pentru a putea participa la pregătirea pentru internaționale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 27 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : A MURIT Zeul Neptun
Pagina a fost generata in 1.1771 secunde