Echipa Liceului "Callatis", tratată cu prietenie de colegii turci

455
1

Articole de la același autor

Un grup de elevi de ciclul primar și gimnazial, însoțit de prof. înv. primar Rodica Codău și prof. Ghiulserin Sali, de la Liceul Teoretic "Callatis" s-a întors din Turcia, unde a participat la sărbătorirea Zilei copilului, alături de elevii de la Doga Koleji Izmir.

Elevii și cadrele didactice din Constanța au fost întâmpinați cu multă prietenie de către directorul coordonator din zona egeană, Kivanc Barlas, directorul adjunct Buket Uckardes, elevii și părinții de la Doga Koleji, iar pe parcursul șederii la familiile elevilor, au fost tratați cu deosebită atenție.

Pe 23 aprilie, la spectacolul dedicat Zilei copilului în Turcia, elevii români și turci au interpretat împreună melodii în limba engleză, română și turcă, demonstrând că, deși aparțin unor religii și culturi diferite, se acceptă și se bucură împreună. Dansurile populare românești prezentate de elevii callatieni au fost îndelung aplaudate de către elevii, cadrele didactice și părinții din Izmir.

Pe lângă dotarea de excepție a Doga Koleji, elevii au avut ocazia să viziteze și alte obiective din Turcia, cum ar fi Casa Sfintei Fecioarei Maria, de la Efes, celebrul turn din orașul Izmir, cetățile Selcuk, Foca, Cesme și Kusadasi, dar și alte obiective.

Și pentru că între elevii și cadrele didactice din cele două țări s-au pus bazele unei puternice prietenii, s-a încheiat și un proiect de parteneriat, care prevede în continuare activități comune, printre care și vizita celor de la Doga Koleji Izmir la Mangalia. 

Comentează știrea

MjbnCwPoVkaeRu
8 decembrie 2016
xtrfIbjdHLZNnK

bcWSmv tulztlrqetyk, [url=http://rdpkavorqdzg.com/]rdpkavorqdzg[/url], [link=http://uycbbapzoonu.com/]uycbbapzoonu[/link], http://quwdgkjzujjk.com/

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Aprilie 2016
Stire din Cultură-Educație : Premiul I pentru Liceul "Callatis"
Pagina a fost generata in 1.0057 secunde