E posibilă prelungirea vacanței elevilor și miercuri

579
E posibilă prelungirea vacanței elevilor și miercuri - eposibil-1483889732.jpg

Articole de la același autor

După ce Primăria Capitalei anunțase că școlile nu vor reîncepe cursurile de astăzi, cum de altfel prevedea calendarul anului școlar 2016-2017, iată că și în județul Constanța se aplică… decizia. 


Așadar, Consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Con-stanța, întrunit în regim de urgență, sâmbătă, 7 ianuarie, a hotărât suspen-darea cursurilor din toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Constanța pentru luni, 9 ianuarie, și marți, 10 ianuarie. 


"Decizia a fost luată ținându-se cont de condițiile meteorologice nefavorabile, de necesitatea asigurării condițiilor proprii desfășurării orelor de curs, precum și a siguranței persoanelor implicate în procesul instructiv-educativ.


Suspendarea cursurilor este urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei școlare până la sfârșitul semestrului, respectiv al anului școlar, stabilite de consiliul de administrație al unității de învățământ și comunicate Inspectoratului Școlar Județean Constanța", se mai arată în comunicatul remis redacției. 


Nu ar surprinde pe nimeni ca și miercuri, 11 ianuarie, copiii să nu se poată deplasa în școli, mai ales că se anunță căderi masive de zăpadă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 09 Ianuarie 2017
Stire din Economie : Tortura călătoriei cu trenul
Pagina a fost generata in 0.3345 secunde