Drepturile consumatorilor se învață încă din clasa I

636
Drepturile consumatorilor se învață încă din clasa I - drepturileconsumatorului-1489509664.jpg

Articole de la același autor

Școala Gimnazială nr. 12 "B.P. Hașdeu" a organizat, zilele trecute, ediția 2017 a Concursului național "Alege! Este dreptul tău" - etapa județeană, având ca temă "Drepturile consumatorilor în era digitală". 


Concursul a fost gândit cu scopul de a forma generații de consumatori conștiente de drepturile lor legitime, dar și care să știe să sesizeze abu-zurile operatorului economic. Astfel vor ști să ceară calitate, refuzând să cumpere produse necorespunzătoare sau neetichetate corect. 


Etapa județeană a Concursului "Alege! Este dreptul tău" a fost organizată pe următoarele categorii: clasele l-Vl - desene; clasele Vll- Vlll - creație grafică; clasele lX-Xl - test grilă privind cunoștințele din domeniul protecției consumatorului și realizarea unui eseu. 
Tema pentru desene a fost realizarea unei creații grafice/desen care să reprezinte o pagină web de comercializare a unui produs și tema pentru eseu a fost "Cumpăr online și știu ce drepturi am!". 


Pentru secțiunile de desene, au fost jurizate 63 de lucrări de la unități de învățământ din județul Constanța, iar pentru secțiunea IX- XI, au fost calificați la faza județeană 28 de elevi. 


La etapa națională a concursului, vor participa desenele și creațiile grafice clasate pe locul I și elevii de liceu clasați pe locurile I și ll la etapa județeană. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4226 secunde