Donație făcută de elevii Liceului Internațional de Informatică

317
Donație făcută de elevii Liceului Internațional de Informatică - liceulinternational-1351178547.jpg

Articole de la același autor

Membrii clubului Community Service, din cadrul Liceului Internațional de Informatică din Constanța, împreună cu prof. Claudia Bosoancă, au făcut o vizită copiilor de la Spitalul Județean Constanța. Acțiunea a fost prilejuită de sărbătoarea Kurban Bairam, care i-a făcut pe elevii acestui liceu mai generoși și mai doritori să-și ajute semenii. 


Voluntarii Community Service au cumpărat produse în valoare de 600 lei, pe care le-au oferit celor 14 copii abandonați în secția de Pediatrie, după ce, în prealabil, s-au consultat cu asistenta șefă Vali Rugină, care le-a vorbit despre nevoia de scutece de unică folo-sință și creme pentru iritații.

În urma acțiunii lor, elevii de la Liceul Interna-țional de Informatică transmit un mesaj simplu tuturor celor care pot și vor… "Urmați-ne exem-plul!".

v v v

Sărbătorea Kurban Bairamului a fost sărbătorită și în cadrul Școlii Spectrum. Și dacă tot nu s-au ținut cursuri, a fost organizată o mică petrecere cu tombolă pentru toți copiii participanți, urmată de o masă oferită de conducerea școlii pentru elevi, părinți, bunici, cadre didactice.

Nastratin Hogea le-a împărțit cadouri și dulciuri tuturor copiilor, iar un clovn s-a ocupat de reușita petrecerii, la care au fost prezenți și trei ponei care i-au plimbat pe cei mici în curtea școlii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Festivalul Toamnei la Școala Spectrum
Pagina a fost generata in 0.9799 secunde