Donație de carte din Germania

119
Donație de carte din Germania - donatiedecarti-1390744639.jpg

Articole de la același autor

Școala Gimnazială nr. 29 "Mihai Viteazul" Constanța este beneficiara unei donații de materiale didactice venite de la Ministerul Educației și Formării din landul Nordrhein - Westfalen, Germania, prin Agenția centrală a școlilor din străinătate. 
Donația are o valoare de 1.200 de euro și a fost posibilă datorită participării acestei școli la proiectul "PASCH - Școli partenere ale viitorului", coordonat de prof. Alina Preda. 
Materialele didactice sunt destinate elevilor claselor II-IV și au fost realizate la editura Hueber, editură aprobată MEN, și constau în caiete de lucru, manualul profesorului, CD-uri și DVD-uri în limba germană.
Acțiunea contribuie la optimizarea predării-învățării limbii germane de către elevi prin folosirea materialelor donate deopotrivă de către elevii și profesorii implicați în acest proiect având în vedere viitoarea acreditare a  Școlii Gimnaziale nr. 29 "Mihai Viteazul" Constanța pentru susținerea examenului DSD 1 (Deutsches Sprachdiplom 1), nivelul B1 (conform Cadrului european comun de referință pentru limbi străine). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 27 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Spectacol caritabil reprogramat
Luni, 27 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Schimb de cărți la FORTE LIFE
Pagina a fost generata in 1.6711 secunde