DOLIU LA UNIVERSITATEA "OVIDIUS" CONSTANȚA. S-A STINS DIN VIAȚĂ UN PROFESOR DE SEAMĂ

5800
2
DOLIU LA UNIVERSITATEA

Articole de la același autor

Universitatea "Ovidius" din Constanța (UOC) își exprimă regretul profund față de trecerea în neființă a profesorului Augustin Popăescu. 


Absolvent al Facultății de Construcții Civile și Industriale a Institutului de Construcții București, a obținut titlul de doctor inginer în anul 1983 și a devenit conducător de doctorat în anul 2005. 


De-a lungul timpului, a publicat peste 60 de lucrări șiințifice și a obținut șapte brevete de invenție, fiind expert tehnic și verificator de proiecte în domeniul construcții civile, industriale și agrozootehnice, cu structură din beton, beton armat și zidărie.
Profesorul Popăescu a format cu devotament generații de studenți în cadrul Facultății de Construcții a UOC, unde a predat disciplina "Beton armat și precomprimat". 


Activitatea de cercetare științifică laborioasă, derulată timp de peste 40 de ani, cu rezultate și contribuții notabile - studii teoretice, cercetări experimentale, tehnologii de precomprimare, reglementări tehnice și standarde, inovații, l-a confirmat printre specialiștii de valoare din domeniul betonului precomprimat.


Transmitem sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei îndoliate și celor apropiați. 


Dumnezeu să-l odihnească în pace! 




Comentează știrea

munteanu marius
16 februarie 2017
condoleante

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Stan Bogdan
16 februarie 2017
Anunț

Dumnezeu sa-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1594 secunde