Doi elevi din Mangalia admiși deja la facultate

949
Doi elevi din Mangalia admiși deja la facultate - douaeleve-1462985675.jpg

Articole de la același autor

La Iași a avut loc, recent, etapa națională a Concursului de Matematică Aplicată "Adolf Haimovici", unde doi elevi ai Colegiului Economic Mangalia au obținut mențiuni.

Este vorba despre Iuliana Popescu, din clasa a XII-a, al cărei profesor îndrumător este Nicoleta Teodorescu, și Iulian Bărbulescu, din clasa a XI-a, având ca profesor îndrumător pe Nicoleta Gheorghe.

Elevii premiați la faza națională a concursului vor fi admiși, fără concurs, la Facultatea de construcții de mașini și management industrial din Iași, dacă după absolvirea liceului vor opta pentru această facultate. De asemenea, pentru anul I de studiu, facultatea va acorda anual 16 burse profesionale studenților care, fiind elevi, au fost premiați la Concursul de Matematică Aplicată "Adolf Haimovici".

Cei doi elevi au fost susținuți financiar de echipa managerială a Colegiului Economic Mangalia, director prof. Simona Raluca Ciobănel, și director adjunct prof. Cornelia Tănase, precum și de către Asociația de părinți "Școala copilului meu". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4081 secunde