Doi ani de parteneriat cu o școală din Turcia

985
Doi ani de parteneriat cu o școală din Turcia - doianideparteneriat-1479747135.jpg

Articole de la același autor

Școala "Mihail Koiciu" Constanta a participat, săptămâna trecută, la un proiect educațional între România și Turcia, prilej cu care a fost încheiat un protocol de înfrățire cu Școala Esenyurt Fahir Ilkel Ortaokulu Istanbul - Turcia, pe o perioadă de doi ani. 


În cadrul proiectului a avut loc o masă rotundă la care au participat reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Turc, lideri ai Federației Cadrelor Didactice din Europa și Asia (AVRASYA) și ai școlii cu care a avut loc semnarea protocolului de colaborare.


Programul a continuat cu vizite la sediile școlilor implicate în proiecte, ale federațiilor sindicale, al inspectoratului precum și cu un scurt tur al orașului Istanbul. 


"Considerăm că vom avea parte de o serie de activități și proiecte care să aducă beneficii atât școlii noastre, cât și instituției cu care ne-am înfrățit. Mulțumim Uniunii Democrate Turce din România care a făcut posibilă încheierea acestui parteneriat, Vildan Bormambet, Icbal Anefi, Melek Osman, Serin Turkoglu precum și întregii echipe implicate: Elena Ciubuc, Mi-haela Ignat, Doinița Daniela Duțu, Diana Popa", a declarat prof. Cătălina Dumbravă, directorul școlii constănțene.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016
Stire din Actual : Turcia renunță  la postul  de prim-ministru
Joi, 10 Noiembrie 2016
Stire din Actual : Atac cu RACHETE în Turcia
Pagina a fost generata in 0.3645 secunde