Director de liceu, declarații incendiare: "Mediocrii și conservatorii reacționează violent. Se fac presiuni pentru demiterea mea!"

7157
24
Director de liceu, declarații incendiare:

Articole de la același autor

Directorul Liceului "Virgil Madgearu" din Constanța, Camelia Isabela Marcu, acuză conducerea Inspectoratului Școlar Județean Constanța că încearcă demiterea sa, deși ocupă postul în urma câștigării concursului de anul trecut.


"Astăzi, are loc Consiliul Profesoral, de la ora 12. Cu siguranță și opinia publică va dori să fie informată despre incompetenții care nu-și fac treaba în sistemul educației, despre mediocrii și conservatorii care au început să se simtă amenințați și reacționează violent, despre unii titulari sistemului care nu-și fac orele și-și ridică salariile nemeritate, despre cât de puternică este forța și mintea unor mediocri și despre cât de mult spun aceste lucruri despre mintea decidenților care sunt preocupați de realizarea normelor unor cadre cu rezultate slabe și nu de cât de obosiți sunt elevii și cât de inutile sunt programele încărcate. Statul are datoria să finanțeze elevul și nu profesorul", este de părere directorul Liceului "Virgil Madgearu".


Prof. Camelia Isabela Marcu mai spune că: 


"Se fac presiuni din partea inspectorului general numit provizoriu, fără concurs, Miu Petrică, pentru demiterea mea ca director numit în urma susținerii probelor de concurs, în 27 noiembrie 2016, dată la care acest domn și-a manifestat ostilitatea prin nota 2 cu care mi-a notat prestația. Diferența dintre nota 2 și nota 8,50 acordată de ceilalți participanți în comisia de evaluare, arată că domnul Miu P. trebuia să fie sancționat. Conform legii, la o așa diferență, un profesor, timp de cinci ani nu mai are dreptul să facă parte din vreo comisie sau chiar promovat în vreo funcție! Eu cred că noi, directorii competenți, alături de profesorii și elevii buni, putem face presiuni asupra politicienilor și schimba învățământul pentru a avea elevi fericiți și bine pregătiți profesional. Directorii și profesorii buni trebuie să preia conducerea sistemului de învățământ!".




UPDATE / Consiliul Profesoral al Liceului "Virgil Madgearu", programat pentru ora 12,00, nu a mai avut loc. Cadrele didactice au refuzat să mai participe la ședința la care directorul Marcu a invitat și reprezentanți ai presei. Profesorii au spus că este vorba despre un conflict intern în cadrul unității de învățământ pe care nu doresc deocamdată să îl facă public. Aceștia vor trimite, în cursul zilei de azi, un punct de vedere oficial din partea sindicatului cadrelor didactice ale Liceului "Virgil Madgearu".


Comentează știrea

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Prof. Normal la cap
13 septembrie 2017
Isabela

UN creier odihnit ! TOXICĂ MAXIM ! CE REALIZĂRI ARE IN CARIERĂ?0 OM ,O PROFESOR,O MANAGER

colegul
13 septembrie 2017
cine e mai mediocru?

doamna marcu ar fi bine mai intai sa ne spuna si noua ce facultate a absolvit si cand, ce materie preda si apoi sa vorbeasca de mediocritate.

Oarecare
13 septembrie 2017
punct de vedere

Mediocru e cel care la concursul de directori a obtinut 35,5 puncte cand 35 era minimul necesar.

corina
13 septembrie 2017
e plina de mediocrii

asa este cum spune aici, nu mai scapam de mediocrii astia care deja au devenit si agresivi si ticalosi si periculosi, astia multi trebuie ceva facut in educatie ca deja avem profesori cu nota 1 care predau copiilor nostri

Carmen
13 septembrie 2017
mai multi

de-am fi uniti mai multi ca aceasta domana care spune lucrurilor pe nume, copiii nostri ar trai intr-o tara normala, dar uite ca suntem lasi.

animalul
13 septembrie 2017
parca ar fi ceva grav

trebuie investigat cazul cu atentie ca e clar ca e ceva putred la mijloc. unii muncesc si altii vor functii fara munca, ceva e fals pe aici

Gigi
14 septembrie 2017
Da !

Intr-un asemenea context , veti vedea cum secaturile sustinute ani si ani , de PSD-PNL-PDL-ALDE si de cozile de topor din ISJConstanta , isi unesc eforturile , spre a inlatura o persoana merituoasa , care a ocupat in urma unui concurs postul de director al scolii ! Este singura lor actiune pentru supravietuire , singura posibila , in lipsa curajului si in prezenta lasitatii perverse si a lipsei de caracter a doritorilor de functie ...

daniella
14 septembrie 2017
se cere spaga la madgearu

numai aceasta directoare mai vorbeste deschis niste adevaruri: la madgearu profesorii de romana si matematica dau meditatii pe bani grei, vand auxiliare si culegeri personale amenintand copiii ca daca nu le cumpara raman corigenti! e grav ce e la madgearu, astia sunt multi si s-au obisnuit cu spaga , meditatii cate 6 la masa, acolo e banaret nu gluma, fug de la ore, spun copiilor ca daca ei pleaca nu le vor pune absente.

vali
14 septembrie 2017
Meva si Olteanu

astea doua trebuie date afara din liceu ca au vandut la auxiliare si au meditat fara rusine. Vlas si Boranda se faceau ca nu vad. faceti investigatii!

Felicia-profesor
14 septembrie 2017
bondoc sa-si faca orele

femeia asta n-a fost primita la C. A. ROSETTI si la Carol si si-a gasit loc aici, cam trebuie si asta luata la intrebari serios ca un parinte i-a facut sesizare ca striga in gura mare ca ea da directorul afara si a fost sanctionata de ISJ. a fost mustrata serios de inspectorata ca are un comportament deviant, s-a facut proces verbal scris la madgearu, a fost scandal, tipa asta pe holuri ca o smintita. bondoc camelia aar trebui scoasa din invatamant dupa o verificare la psihiatrie

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9533 secunde