DIRECTOR DE LA O ȘCOALĂ DIN CONSTANȚA, DEMIS

847
4

Articole de la același autor

În urma incidentului de la Școala Gimnazială "Viceamiral Ioan Murgescu" Valu lui Traian, din data de 8 octombrie 2015, Consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Constanța a decis încetarea detașării în interesul învățământului din funcția de director a Elenei Preda, începând cu 14 octombrie 2015. 


Cu aceeași dată, domnul Ionel Dedu, profesor de matematică la Școala Gimnazială "Viceamiral Ioan Murgescu" Valu lui Traian, a fost numit prin detașare în interesul învățământului în funcția de director.


Comentează știrea

Cosmin
14 octombrie 2015
Cel mai de forta proiect!

Cel mai de forta proiect! Suntem o echipa dinamica si intr-o ascensiune spectaculoasa in toata tara! Inca mai avem nevoie de colaboratori, asa ca va asteptam urgent sa lucrati intr-un mediu al secolului 21 si sa castigati bani cat mai repede! Oferim o seriozitate de fier si cerem acelasi lucru! Solicitati acum detalii la adresa de email: [email protected]

st3fun
15 octombrie 2015
uniforma

... si astfel, fetita, respectiv mama, vor calca in continuare regulamentul scolii. Deci mama, nu a avut timp sa vina sa-si ia odrasla de la scoala, sa o schimbe, sa nu fie nevoia fata sa traversezi calea ferata si un drum national, probabil ca o tine pe fii-sa numai in casa, dar a fost in stare sa vina la scoala sa se ia la injuraturi cu directoarea. Pai ce autoritate mai au profesorii? Cum sa dai vina pe ei pentru niste lepre de oameni care nici macar un regulament nu stiu sa respecte

NELU
15 octombrie 2015
la subiect

Daca un pusti sau o pustoaica, se apuca de ...fumat, baut si sex, sigur o face ca e stresat/a de profesorii de la scoala. Ca urmare, aceste cazuri fiind multiple, propun darea afara de catre Inspectorat, in corpore, a tuturor profesorilor. Ce mai, stres nu ...gluma. Atentie cum vorbiti, domnilor profesori ca ....ma stresati si uitati in ce situatie ajung. Jalnica decizie domnilor INSPECTORI.

ion
11 noiembrie 2015
uniforma

numai tanpiti comenteaza nu au copii sau sunt din sistem . in ori ce domeniu colegi sar in aparare . in romania cand ajungi sef crezi ca ti-a pus DUMNEZEU mana in cap .Cel mai mic sa fie cel mai mare si cel mai mare sa fie cel mai mic esti functionar platit sa ai grija de copii .de cetateni ,trateaza-i cum se cuvine stai prost cu nervi sunt si alte profesi care nu va solicita.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5573 secunde