Directoare de școală demisă din cauza mesajelor erotice

831
1
Directoare de școală demisă din cauza mesajelor  erotice - directoarescoalagenerala9-1430930526.jpg

Articole de la același autor

Ieri, în cadrul consiliului de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, prof. Doinița Sârbu, directorul Școlii Gimnaziale "Ion Borcea" din Agigea, a fost demisă din funcție din cauza proastei gestionări a site-ului oficial al instituției www.ionborcea.ro. Pe lângă performanțele elevilor acestei instituții se găseau și numeroase spamuri cu mesaje erotice la categoria "Anunțuri".

Prof. Doinița Sârbu a mai deținut și funcția de inspector școlar de specialitate învățământ primar și cu toate că la vremea respectivă surse din ISJ afirmau că nu se bucură de prea multă apreciere, ea a fost avansată în funcția de director. În același consiliu de administrație al ISJ s-a decis ca viitorul director să fie ales prin vot secret în cadrul unui consiliu profesoral. 

Comentează știrea

O cunostinta
8 mai 2015
director

Desi nu mi se pare normal ca un director sa fie demis fara a se cerceta cum stau lucrurile, doar pentru a da bine la presa (stilul incompetentului Genera!), nu pot sa o compatimesc pe doamna Doinita. Exact asa proceda si dumneaei pe cand era inspector: dadea in cap la ordin, fara discernamant. Poate acum intelege cat de gresit e sa procedezi asa!!! Din pacate, tot inlocuim un rau cu altul... Nu ne mai facem bine!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Aprilie 2015
Stire din Social : Atenție, se oprește apa!
Luni, 30 Martie 2015
Stire din Eveniment : Autoturism lovit de un TIR
Pagina a fost generata in 0.3818 secunde