Despre sfârșitul lumii și "Apocalipsa în patru acte"

482

Articole de la același autor

Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța va găzdui, miercuri, 5 iulie, de la ora 20.00, premiera spectacolului "Apocalipsa în patru acte", o comedie cinică. Organizatorii asigură spectatorii că își vor satisface, cu siguranță, pofta de a satiriza mult prea mediatizatul sfârșit al lumii, care de câteva secole bune se tot lasă așteptat. 


Din distribuție fac parte Livia Taloi, Lavinia Stoica, Veronica Bâtcă, Constantin Zamfirescu, Alin Brancu, Jean Lemne și Cristi Simion. Regia este semnată de Melia Cerchez, iar textul de Melia Cerchez și Livia Taloi. 


Ca urmare, autorii le propun iubitorilor de teatru patru tablouri pline de haz, patru variante de abordare a unui eveniment unic: catastrofa care va nimici Terra. Un act ne va arăta cum se reașează valorile morale în plină criză. Pentru aceasta, se va merge într-o familie de etnie rromă, măcinată de dileme existențiale. 


Alt act va descrie transformarea vieții de cuplu și secrete bine păstrate, care vor ieși, cu această ocazie, la lumină. Ultimul act va aduce în față dilema fundamentală: "Oare e bine sau rău să vină sfârșitul?", asta pentru că vom fi martorii pregătirii unei nunți foarte asemănătoare cu... apocalipsa însăși.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6782 secunde