"Declarație de apreciere" la adresa profesorilor din Medgidia

2405

Articole de la același autor

Colegiul Național "Kemal Ataturk" din Medgidia a sărbătorit Ziua Internațională a Educației printr-o serie de manifestări. 


Activitatea a debutat cu vizionarea unui material PPT "Educația - trecut și prezent" și cu pre-zentarea unor re-ferate și citate des-pre educație, realizate de elevii clasei a IX-a B, îndrumător prof. Sînziana Ghițan. 


Coordonați de către prof. psih. Valentina Durac, prof. Cătălin Ursu și prof. Ionuț Manole, elevii claselor a X-a B, a XI-a B și a XII-a B, profil pedagogic, au realizat un schimb de bune practici privind abilitățile dobândite în pregătirea practică pedagogică, subliniind rolul și importanța educației în formarea viito-rilor dascăli.


Activitatea "Educație și educatori" a reunit elevii claselor IX-XII în sala de festivități a colegiului, unde corul liceului, coordonat de prof. Abdulvahap Uluata și prof. Bulbul Muhammet, a interpretat cântece din folclorul românesc și turcesc. 


În finalul activității, elevii au recitat poezii dedicate dascălilor și au formulat în fișele de lucru "Declarație de apreciere", un mesaj de recunoștință față de un educator sau o persoană semnificativă din viața lor, care a avut un rol important în formare și dezvoltare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0025 secunde