Deciziile de reformă a PSD, aplicate fără ca statutul să fie legal modificat de congres

68
Deciziile de reformă a PSD, aplicate fără ca statutul să fie legal modificat de congres - psd-1421407855.jpg

Articole recomandate

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a susținut că deciziile de reformă ale PSD ce urmează a fi dezbătute la Consiliul Național din martie vor putea fi puse în practică fără ca statutul să fie în mod legal modificat și adoptat procedural de congres, fiind vorba de decizii asumate.

"Pot fi decizii asumate care pot fi puse în practică fără ca statutul să fie în mod legal și procedural adoptat. Până la urmă este vorba de o decizie asumată la nivelul partidului. Vor fi câteva propuneri interesante, sper eu, adică eu le consider interesante, în noul statut al PSD", a adăugat Dragnea.

El a precizat că va coordona personal comisia care va modifica statutul partidului. "În BPN, luni, s-a stabilit ca eu să coordonez comisia de propuneri pentru modificarea statutului. Luni voi prezenta la BPN o propunere pentru componența acestei comisii" a spus Dragnea.


El a arătat că în PSD nu există tensiune și că întregul partid dorește ca la Consiliul Național din martie să se prezinte proiectul politic pentru 2015 și 2016 și să se dezbată propunerile de modificare a statutului.


"Nu e vorba de tensiune, e vorba de dorința întregului partid ca în martie, la consiliul național, să venim cu proiectul politic al partidului pentru 2015-2016 și cu propuneri de modificare a statutului. Sunt cele două obiective majore pe care partidul le dorește, dar asta nu înseamnă că este tensiune. Este o dorință să clarificăm foarte multe lucruri și prin statut, și prin proiectul poltiic, prin programul politic al partidului", a susținut Dragnea, citat de Mediafax.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Ianuarie 2015
Stire din Politică-Administrație : Iliescu, despre apariția unui alt PSD
Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Stire din Politică-Administrație : Mircea Geoană pregătește "noul PSD"
Sâmbătă, 13 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Reflectă eșecul total al guvernării PSD"
Pagina a fost generata in 0.5498 secunde