DECIZIA ZILEI: UN LICEU DIN CONSTANȚA VA FI DESFIINȚAT

16887
19
DECIZIA ZILEI: UN LICEU DIN CONSTANȚA VA FI DESFIINȚAT - bancigoale04494100-1488536135.jpg

Articole de la același autor

Un liceu din Constanța va fi desființat și transformat în centru de pregătire profesională în turism. Anunțul a fost făcut de ministrul turismului, Mircea Dobre, care a precizat că unitatea va fi preluată de la autoritățile locale la finele anului viitor. 


Este vorba despre  Liceul Agricol Palas.



Așadar, acesta va fi reabilitat cu ajutorul unei finanțări europene și apoi va deveni centru de pregătire pentru forța de muncă din turism. 


Comentează știrea

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Hopa
3 martie 2017
Calea cea buna

O idee foarte buna. Era anacronica existenta unui liceu agricol intr-un oras care nu avea nicio legatura cu agricultura. Sa nu mai vorbim de grajdurile de animale aferente aflate intr-un municipiu. Pasul urmator ar fi desfiintarea Liceului din Castelu, scoala aflata in camp care pregateste absolventi in turism!!!

eu
3 martie 2017
tot asa

E foarte frumos, desfiintam liceul si trimitem afara la capsuni si lalele si alte agricole ai nostri romanasi care dupa ani de grea munca se intorc obositi acasa si sunt aplaudati ca au capatat afara experienta care ar fi capatat-o in liceul asta amarat. De ce sa adaptam invatamantul la cerintele pietei noastre cand putem sa ii trimitem pe ai nostri la dracu si sa aplaudam tot felul de masini agricole aduse de afara care automatizeaza procesul si distrug locurile de munca. Normal aplaudati ca focile pe fb la filmulete cu automatizari si desfiintati tot ce poate sa ridice ceva in tara asta. Romania nu? Altfel nu era tara aici azi! Aplaudati distrugerea ca asta faceti de cand va stiti.

Agentia imobiliara Faga si Dob
3 martie 2017
8 hectare de teren in Constanta

Cautam clienti pentru apartamentele pe care le vom contrui pe terenul de la liceul agricol pe care-l luam acum cu japca! Babu contruct face angajari: zidati si faiantari. Combinatia ISJ+primarie este reteta succesului. Urmeaza si palatul elevilor. ISJ centreaza-primaria marcheaza, smecherii incaseaza milioane de euro.

ISJ si fagadau
3 martie 2017
Noi luam terenurile.

Babu construct si Dobre investment incaseaza milioanele de euros.

Fagadau si Zoitza
3 martie 2017
Carol si Magiaru

Mai sunt 2 licee economice si altele care pregatesc pentru turism. Sa fim seriosi, NU asta e scopul. ADEVARUL este ca vor terenurile de la Palas. 10 hectare de livada cu deschidere la sisele si cu utilitatti. Mafia rosie trebuie sa se duca la puscarie. ISJ si Primaria+ ministerul turismului la DNA! #Rezistam!

Didi
3 martie 2017
Super combinatie

Asa se fac milioanele de euro. Bravo PSD. Bravo fagadau. Bravo bucovala. Bravo Dobre.

Decebal
3 martie 2017
Mucles fraierilor

Am si eu o combinatie cu zoitika sa depasim planurile la hectarul de blocuri si va bagati voi. Daca DNA nu spune nimic, inseamna ca e foarte bine.

Prifesor
3 martie 2017
Asta meritam

Ne-a mintit fagadau. Un mincinos acest fagadau. Ne mananca cainii si el face combinatii cu machidonii adica cu isj si cu dobre adica seful lui. Profesorii vir ramane pr drumuri. Elevii la munca in italia. Traditia scolii la gunoi. Sa protestam impotriva acestui abuz.

Jimmy
3 martie 2017
Este adevarat?

Au auzit ca fagafau si babu au cateva etaje din niste blocuri noi. Din mai multe. Nu ei direct. Prin interpusi. Este adevarat?

Hamlet
3 martie 2017
Prostii si arogantul

Acest primar este atat incompetent dar si foarte arogant. Aroganta lui este bazata pe prostia alegatorilor amorfi pacaliti de acest fanfaron arogant.

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4913 secunde