Decebal Făgădău, de vorbă cu sindicaliștii din învățământ

1747
33
Decebal Făgădău, de vorbă cu sindicaliștii din învățământ - decebalfagadau-1458492241.jpg

Articole de la același autor

Mâine, de la ora 13, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, sala mică, Sindicatul Liber al Salariaților din Învățământul Preuniversitar organizează Conferința Județeană a Liderilor SLSIP. 
  
La lucrările conferinței sunt așteptați să participe primarul interimar Decebal Făgădău și directorul general al Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța, Ovidiu Cristian Tănase. 


Comentează știrea

33 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
nu e niciun secret
20 martie 2016
ordinea de zi- punctul 2 sau 3

Sa vorbeasca dl primar Fagadau cu dl Iosif de la Sindicat despre cazul Stan de la Sc. 28! Daca cineva crede ca dumnealor sunt straini de acest subiect, se inseala amarnic! Sunt in tema.

parinte
21 martie 2016
iresponsabilitate

Face-ti ceva cu aceasta stan mihaela! Nu o mai mentineti in functie! Este un om cu mari probleme psihice! Sunteti si dumneavoastra parinti si aveti si functii... Nu se poate sa persiste aceasta situatie si sa nu se ia masuri! E de tot rasul sau... mai de graba, de plans.

Elev
21 martie 2016
Pedagogicul

Dar la Pedagogic nu vede nimeni ce abuzuri sunt?

Asteptam
21 martie 2016
Ancheta ISJ

Motivele ptr ca directorul Stan de la Dan Barbilian sa fie demis sunt foarte clare, desi poate unele nu sunt palpabile si nu apar in metodologii sau legea educatiei! Ca sa nu mai lungim vorba, dl.primar ar putea si ar trebui sa se implice si sa ceara ISJ C-ta sa faca o ancheta serioasa, iar Sindicatul ar trebui sa sustina cererea primarului, mai ales ca s-a manifestat in nenumarate randuri spunand ca directorii si inspectorii nu sunt DUMNEZEU PE PAMANT! Nicaieri in lumea asta, nu doar la sc.28! Asadar, astep[tam ca Inspectorul general, Zoia Bucovala sa dispuna URGENT, nu la Pastele Cailor, aplicarea chestionarelor cu DA sau NU referitoare la demiterea directoarei stan, atat cadrelor didactice cat si parintilor si elevilor, chestionare care sa fie aplicate in prezenta unei comisii ISJ+SINDICAT+REPREZENTANTI AI AUTORITATILOR LOCALE!

elev 28
21 martie 2016
chestionare ptr demitere

Oferim un top de hartie ptr chestionare, din banii nostri de la pusculita!

Răspuns la: Ancheta ISJ
Adăugat de : Asteptam, 21 martie 2016
Motivele ptr ca directorul Stan de la Dan Barbilian sa fie demis sunt foarte clare, desi poate unele nu sunt palpabile si nu apar in metodologii sau...
sa fim realisti
21 martie 2016
studiu de impact

Sa nu se teama isj-ul, sindicatul si dl primar ca se va intampla ceva rau dupa aplicarea chestionarului si demiterea d-nei mihaela stan! Sc. 28 va supravietui si va inflori, vom trai intr-o lume mai buna! Nu vor fi afectate nici alegerile locale, garantam! Va votam! Salariile in educatie nu vor scadea, venim si la greva daca se organizeaza. Pe inspectori ii va mentine ministerul in functie. S-AUZIM DE BINE!

avertisment
21 martie 2016
sa nu le masluiasca stan

Foarte buna sugestie, dar aveti grija cu rezultatele chestionarelor, ca stan obisnuieste sa masluiasca orice rezultat care nu ii este favorabil! Daca nu trec prin mana ei si a slugilor devotate, va puteti baza pe raspunsuri. Daca ajung la ea....s-a terminat cu corectitudinea, v-o luati din nou! Doar o cunoasteti...

Răspuns la: Ancheta ISJ
Adăugat de : Asteptam, 21 martie 2016
Motivele ptr ca directorul Stan de la Dan Barbilian sa fie demis sunt foarte clare, desi poate unele nu sunt palpabile si nu apar in metodologii sau...
alegerile locale si scoala constanteana
21 martie 2016
previziuni bazate pe realitatea prezenta

Lasati, ca daca dl Fagadau nu face ca nu are cum, o sa vina dl Chitac si macar va primeste in audienta si va asculta păsurile! Venind din acelasi domeniu, al educatiei, va fi probabil mai deschis la problemele scolii. Nu mai este mult pana la alegeri.

ISJ
21 martie 2016
explicatie

Inspectorii demit directorii doar ptr MANAGEMENT DEFECTUOS!

serial horror
21 martie 2016
episodul 666: Du-te, Stan!

Comentariile sunt de prisos! Dati reluare la episoadele de pana acum.

33 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4629 secunde