Dar din darul elevilor de la "Lucian Blaga"

195
Dar din darul elevilor de la

Articole recomandate

Un grup de 20 de elevi de la Liceul Teoretic "Lucian Blaga" au vizitat Centrul de primire în regim de urgență, participând la activitatea caritabilă "Dar din dar", din cadrul Proiectului educațional al catedrei de religie "Lăsați copiii să vină la Mine", sub coordonarea prof. Nicoleta Măldăianu și prof. Iuliana Voicu. 


Această acțiune caritabilă a avut ca scop cultivarea comportamentului moral-religios manifestat prin ajutorarea celor aflați în nevoi și aducerea unei raze de lumină pe chipul copiilor în pragul sărbătorii Nașterii Domnului. Scânteia a pornit de la inimoșii elevi ai claselor a XII-a care au avut inițiativa de a-și mobiliza colegii liceeni în dăruirea de cadouri constând în dulciuri și fructe pentru cei 50 de copii de la acest centru.


Darurile nu s-au oprit aici. Totodată, elevii din clasele gimnaziale, alături de liceeni, au donat jucării și hăinuțe pentru cei aflați în nevoie. Toate darurile și-au găsit locul sub bradul împodobit de la Centrul de primire în regim de urgență, urmând să aducă bucurie copiilor greu încercați de soartă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.868 secunde