Dacă e sâmbătă, e proiecție specială la Cinema Cityplex - Tomis Mall

173
Dacă e sâmbătă,  e proiecție specială la Cinema Cityplex - Tomis Mall - dacaesambata-1462552903.jpg

Articole de la același autor

"03.BYPASS", în regia lui Nap Toader, a avut premiera pe marile ecrane din România vineri, 6 mai. Producția va fi distribuită în cinematografe de Clandestino Production și va putea fi urmărită la cinema Cityplex Tomis Mall sâmbătă, 7 mai, de la ora 18:45, cu intrare liberă, dacă se achiziționează de la bar produse în valoare de minim 8 lei.

Medeea Marinescu, Alexandru Potocean și Gabriel Spahiu interpretează cele trei personaje principale, doctorița de pe ambulanță, asistentul și șoferul. Ei sunt chemați chiar la începutul turei lor de noapte în casa unui bătrân, dar nu reușesc să-l resusciteze după ce acesta suferă un infarct. Ceea ce pare a fi doar începutul unei ture dificile se transformă într-o experiență ce le va schimba viețile protagoniștilor: ei descoperă o saltea plină cu dolari în apartamentul bătrânului și trebuie să decidă cum și dacă vor profita de ocazie.

Subiectul atrage cu atât mai mult atenția cu cât Nap Toader, contactat de Cinemagia și întrebat despre tonul filmului, l-a asemănat cu cel al unui "Funny Games mai soft". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Filme pentru copii la cinemateca de week-end
Sâmbătă, 20 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Filme pentru copii la cinemateca de weekend
Pagina a fost generata in 0.5557 secunde