Curs gratuit oferit de Google România. Au început înscrierile

640
Curs gratuit oferit de Google România. Au început înscrierile - cursurigratuite-1490289798.jpg

Articole de la același autor

Inițiativa celor de la Google România își reia campania în 2017 cu două formate noi de curs la care pot participa atât tinerii care au trecut în 2016 prin experiența Atelierului Digital, cât și cei neinițiați, care își doresc să afle mai multe despre mediul online. 


Vineri, 31 martie, specialiștii Google vin la Constanța să susțină un curs bazat pe un studiu de caz real, prin care participanții cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani pot afla mai multe despre oportunitățile din mediul digital și strategiile de marketing digital aplicate de companii, dar și noțiuni aprofundate despre prezența online; social media; AdWords; web analytics. 


Cursul va avea loc la Facultatea de Științe Economice, Campus Universitar, în intervalul orar 16.30-19.30. 


O singură participare la unul din cele trei tipuri de Atelier Digital - curs introductiv, studiu de caz și tehnic - este suficientă pentru a vă începe drumul către certificarea Google. Pentru o viziune unitară și cunoștințe avansate despre mediul online, recomandăm participarea la toate cele trei tipuri de sesiuni offline ale Atelierului Digital, organizate pe parcursul întregului an. 


Mai multe informații despre cursul gratuit Atelierul Digital pot fi găsite pe www.atelieruldigital.com. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2862 secunde