Curs de Istoria și civilizația tătarilor, la Universitatea "Ovidius"

178

Articole de la același autor

Studenții de la Facultatea de Istorie din cadrul Universității "Ovidius" vor putea studia, și anul acesta, "Istoria și civilizația tătarilor".

Cursul se derulează în baza unui protocol de colaborare între Facultatea de Istorie și Științe Politice a UOC și Uniunea Democrată a Tătarilor Turco - Musulmani din România și se desfășoară pentru al treilea an consecutiv.

Înscrierile se pot face până la data de 7 octombrie, printr-o cerere depusă la secretariatul Facultății de Istorie și Științe Politice, la secretariatul Uniunii Democrate a Tătarilor Turco - Musulmani din România sau trimisă pe adresa de e-mail: [email protected]. Formularul de înscriere la curs este disponibil și pe pagina oficială de Facebook a UDTTMR.

Cursul este gratuit și este destinat atât studenților și masteranzilor UOC, indiferent de specializare, dar și tuturor celor care, indiferent de vârstă și pregătire, doresc să afle principalele repere ale evoluției istorice a tătarilor. Cursul este susținut de Metin Omer, doctorand la Universitatea "Hacettepe" din Ankara. Programul cursului va fi stabilit de profesor și cursanți. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6171 secunde