Cum să cunoști Europa prin intermediul cărților poștale

301
1
Cum să cunoști Europa  prin intermediul cărților poștale - aucunoscuteuropa-1414601558.jpg

Articole de la același autor

Școala Gimnazială "Gala Galaction" din Mangalia a desfășurat, în perioada septembrie-octombrie, proiectul "Postcards From Europe" ("Ilustrate din Europa") la clasa I B, având ca profesor coordonator pe Adriana Dobre.

În proiect, copiii au avut de studiat harta Europei, de identificat țările, de confecționat o carte poștală și de scris un mesaj în limba engleză, franceză sau turcă. Cărțile poștale au fost expediate partenerilor din țări europene precum Marea Britanie, Spania, Grecia, Belgia, Islanda, Finlanda, Lituania, România, Croația, Turcia, Slovenia, iar ei au primit, la rândul lor, cărți poștale.

Acestea s-au constituit într-un panou ca rezultat al proiectului.

De asemenea, în cadrul proiectului au fost realizate activități folosind internetul, s-a comunicat într-un spațiu virtual, pe blog, s-au postat detalii, desene, fotografii, s-au emis păreri, s-a vorbit în diferite limbi.

Elevii au învățat despre alte culturi, despre simboluri ale țărilor partenere, cum ar fi steaguri sau personalități, au utilizat cuvinte din limba română și au integrat în mesajele lor cuvinte simple ale limbilor europene, continuând cu succes sarcinile specifice clasei I, de a realiza mesaje funcționale. 

Comentează știrea

petrica
2 noiembrie 2014
politizare

OOOOOOOOOO! MADAM POPESCU ALEARGA, ALEARGA SA-I FACA PE PLAC CUIVA SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT. DACA NU GUVERNEAZA PSD -UL DE MAINE CE FACIIIIIIIIIIIIIIII. C . . . .! Norocul tau? Cadrele didactice care inca iti stiu de frica, nu respect.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Octombrie 2014
Stire din Sport : Week-end dedicat sportului, la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.5922 secunde