Cum celebrează elevii din CONSTANȚA sărbătoarea de Halloween

149
2
Cum celebrează elevii din CONSTANȚA sărbătoarea de Halloween - 100deelevi-1414741777.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, între orele 16-18,30, la restaurant Sport, un număr de 100 de elevi din ciclul primar de la școlile constănțene "Jean Bart", "Ferdinand" și "Constantin Angelescu", au fost invitați să marcheze sărbătoarea de Halloween prin distracție, voie bună și să dea tonul bunei dispoziții. 
 

Elevii vor fi antrenați în trei concursuri: cel mai frumos costum, Karaoke și cel mai frumos desen cu tema activității, realizat la fața locului.

Organizația TEAM și Asociația Civicum Voluntaris, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, subscriu tema celei de-a III-a ediții a evenimentului, la tematica europeană declarată pentru anul 2014 - Anul European al Familiei. Voluntarii celor două organizații vor fi responsabili de succesul petrecerii. 


Comentează știrea

DODO
1 noiembrie 2014
BAU-BAU

De ce ne chinuim sa implementam copiilor nostri obiceiuri importate ,cu iz comercial,sa-i imbecilizam ,( asa ca americanii de rind) sa devina manelisti sociali Credeti ca ii face mai buni?Nu sint si asa suficienti de isterici si agitati?.Sint pe lumea asta atitea lucruri frumoase ce trebuie scoase la lumina.Citi dintre parinti le-au citit copiilor lor povestiri biblice?Incercati si veti vedea cun vor deveni mai buni ,mai ascultatori.Parinti nu va jucati cu viitorul copiilor vostri,feritii de droguri,sex violenta ocultism,astea duc deseori la debusolare si chiar sinucideri,apoi o sa va lamentati ca le-ati dat detoate si nu ati avut parte de ei.

rodica
1 noiembrie 2014
scoala

De cind scoala are programa de import a obiceiurilor needucative.Cum isi permite sa -mi atraga copilul meu in astfel de activitati fara acordul meu?Am dat copilul la scoala ca sa fie educat ,nu timpit

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Elevi medgidieni, premianți la tir
Vineri, 17 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Pagina a fost generata in 0.5919 secunde