Consilierea școlară, subiect de dezbatere la Universitatea "Ovidius"

183
Consilierea școlară, subiect de dezbatere la Universitatea

Articole de la același autor

Începând de vineri, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța, în parteneriat cu Universitatea "Ovidius" din Constanța - Facultatea de Psihologie și Științele Educației și Inspectoratul Școlar Județean Constanța, organizează cea de-a VII-a ediție a Conferinței Naționale cu participare Internațională a Psihologilor Școlari, cu tema "Consilierea școlară între provocări și paradigme".

Deschiderea festivă a Conferinței va avea loc vineri, 29 mai, în intervalul, în Aula Magna a Universității "Ovidius" din Constanța, celelalte activități din programul Conferinței fiind desfășurate la sediul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța.

Ediția din acest an cuprinde 13 workshop-uri susținute de către specialiști din țară și de peste hotare. La manifestarea științifică, creditată de către Colegiul Psihologilor din România (Comisia de Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională și Comisia de Psihologie clinică și psihoterapie) vor fi prezenți peste 223 participanți și invitați din șase țări (România, SUA, Franța, Belgia, Republica Moldova și Italia). Participanții vor avea de audiat sau de susținut lucrări pe secțiuni, cu tematici dintre cele mai diverse privind implicarea psihologului în consilierea elevilor, părinților, cadrelor didactice.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1745 secunde