Concurs pentru elevi și studenți

108
1
Concurs pentru elevi și studenți - zzgroeptienersmetmappen-1430138956.jpg

Articole de la același autor

Pe 23 mai, Facultatea de Matematică și Informatică - Universitatea "Ovidius" Constanța organizează Concursul pentru elevi și studenți în Tehnologia Informației.

Competiția se adresează elevilor de liceu, precum și studenților. Participanții sunt încurajați să își prezinte aplicațiile software într-un mediu prietenos, deschis și competitiv. Se dorește stimularea colaborărilor între participanți. Cele mai bune aplicații din fiecare secțiune – elevi,studenți vor fi premiate. 


Comentează știrea

raluca
4 mai 2015
Cea mai buna oferta de lucru

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Luni, 27 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : A MURIT Zeul Neptun
Pagina a fost generata in 1.3428 secunde