CONCURS! Cuget Liber te trimite la spectacol!

1900
17
CONCURS! Cuget Liber te trimite la spectacol! - concurscugetliber-1424387044.jpg

Articole recomandate

Cuget Liber și Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța îți oferă posibilitatea să câștigi o invitație de două persoane, din cele două puse în concurs, la spectacolul "Caramitru-Mălăele, câte-n lună și în stele", ce va avea loc marți, 24 februarie, ora 19.

REGULAMENT CONCURS

Iată ce trebuie să faci:

1. Lasă un comentariu la acest articol.

2. Strânge cât mai multe voturi la comentariul tău pentru a intra în Top

Voturile se pot strânge până luni, 23 februarie, ora 12,00. Orice vot primit după expirarea perioadei de concurs nu va fi luat în considerare. Câștigătorii vor fi anunțați, tot luni, 23 februarie, până în ora 13, iar câștigătorii sunt așteptați până marți, 24 februarie, ora 12, după care își pierd dreptul de a mai ridica invitația.

FOARTE IMPORTANT!

La postarea comentariului folosește NUMELE, PRENUMELE și o adresă de e-mail validă. Nerespectarea integrală a etapelor de participare la concurs va duce la invalidarea comentariului. Folosirea unui limbaj trivial te va descalifica automat din concurs.

Comentează știrea

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
moldoveanu ion
20 februarie 2015
propunere

De ce aceste spectacole nu sunt propuse pentru delectarea seniorilor, intr-o perioada dedicata din an numita " FESTIVALUL SENIORILOR " ? In visul meu, acest festival poate avea loc in primavara fiecarui an in Constanta. Coroborata cu multe alte actiuni caritabile, poate aduce multa recunostinta, bucurie de viata si placerea de a fi cetatean al urbei pentru acestia. Actiuni caritabile se desfasoara in Constanta in cursului intregului an, dar in mod haotic fara a se simti acceptarea de catre ceilalti cetateni a existentei SENIORILOR.

Liviu Tanase
20 februarie 2015
părere de rău

Păcat un spectacol de acest gen, cu 2 monștrii sacri ai teatrului românesc nu se joacă cu "casa închisă", și este nevoie de oferte "doi pe un bilet"

Diana Georgiana Lupu
20 februarie 2015
Sa rascolim spiritul intr-o seara de marti.

Recenziile la acest spectacol, dupa ce a fost jucat pe scenele din Bucuresti, au fost savuroase. Cum, de altfel, sunt si cei doi monstri ai teatrului romanesc! Combinatia dintre un Ion Caramitru cu replici inteligente si taioase si un Horatiu Malaele vulcanic si plin de umor este geniala! Motiv pentru care imi doresc sa fiu in sala marti, cand vor juca pe scena Casei de Cultura Constanta.

Adochiei Daniela
20 februarie 2015
Pentru părinții mei

Buna ziua! Îmi doresc aceasta invitatie pentru părinții mei :) multumesc!

ISO
20 februarie 2015
S-a demonstrat ca se poate

Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

RODICA
20 februarie 2015
super-oferta de lucru pentru toti!

Super-oferta de lucru pentru toti! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

vasile
20 februarie 2015
afaceri

Ai tot ce iti doresti in viata ta? Ai un plan specific cu ajutorul caruia sa obtii ce iti doresti in viata ta? Intra in afacerea VoipPrepay care te ajuta sa-ti deschizi propiul magazine on line pentru comercializarea de cartele ,plus asigurari,publicitate,telefoane si in curand si altele. . Castiga BANI din: incarcare cartele Orange, Vodafone, Cosmote; Discount 2% .. 4% la combustibil direct pe cardul A-CAR in statiile OMV / PETROM din RO si UE, cu asistenta rutiera gratuita; Discount la Asigurari, in curand si la Partenerii Comerciali, Producatori, in Turism …etc,din Cerinte:un PC si cunostinte minime de folosire. Detalii pt cei interesati va ofer prin email. Pentru cei interesati de detalii trimiteti mesajul "da vreau" la adresa de email [email protected] si promit sa va raspund cu informatii reale in cel mai scurt timp. NU MAI ASTEPTA!!!

Bosog Eduard
20 februarie 2015
reevoluam cultural

Sunt student. Cand eram mic, auzeam de la parinti cum era teatrul pe vremea lui Nea Nicu: "Sali pline la toate spectacolele. Acum nu mai e asa. Nu mai merge nimeni la teatru". Prin liceu m-a prins insa si pe mine "virusul" asta. Am jucat de mai multe ori, in mai multe proiecte, cu grupa de teatru de la liceu (pe scene ca cea a Casei de Cultura a Sindicatelor, a Teatrului de opera si balet Oleg Danovski, dar si alte) si in paralel cu o alta grupa de tineri la Cercul Militar. De foarte putine ori nu am avut sala arhiplina. Am devenit curios. Asa ca intr-o zi am inceput sa merg la piesele jucate in oras de actorii profesionisti. INFIORATOR! Nu mai eram pe vremea lui Nea Nicu, iar sala era tot arhiplina! Asta ma facut sa realizez ca in aceasta tara reinvie arta dramaturgica. Trebuie sa constientizam importanta culturii in viata sociala daca vrem sa ne salvam ca popor!

Arama Claudiu
21 februarie 2015
dincolo de virtual..

Cultura zilelor noastre nu mai insemna teatru-opera-balet. Totul e virtual, totul e minciuna. Ma bucur ca exista implicare din partea mass-media pentru promovarea adevaratelor valori romanesti. Se stie ca dupa caderea comunismului, teatrul romanesc - cu o lunga si importanta traditie- a parcurs un drum nu întodeauna ușor, plin de "contraste și armonii, descoperiri și invenții, succese și eșecuri" . Sa acordam cu totii o mana de ajutor pentru umplerea salilor si reinvierea valorilor nationale.

Stefan
21 februarie 2015
Simedre

Asta da cultura,nu Loredana!

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4448 secunde