Concertul Europa FM "Live pe Plajă". Cele mai îndrăgite trupe vin pe litoral pentru un concert de excepție

1228
1
Concertul Europa FM

Articole de la același autor

Urmează trei zile de distracție și voie bună pentru turiștii de pe litoral, dar și pentru constănțeni. Concertul Europa "FM Live", a devenit deja tradiție la malul Mării Negre, așadar, și anul acesta, începând cu această seară, pe plaja dintre Saturn și Venus se vor strânge iubitorii de muzică live, pentru a petrece până noaptea târziu. 


Litoralul va răsuna de muzică bună și strigăte de bucurie, în acest final de săptămână. Joi, vineri și sâmbătă, o sumedenie de artiști îndrăgiți vor concerta pe o scenă special amenajată pentr ei. Toată lumea este așteptată la acest concert de excepție, indiferent de vârstă, iar participarea este gratuită. Concertul Europa FM "Live pe plajă", se desfășoară în perioada 27 - 29 iulie, pe plaja dintre Saturn și Venus, unde sunt așteptați, în cele trei zile de spectacol, peste 100.000 de turiști și localnici. Iubitorii muzicii live vor putea urmări în concert pe cei mai apreciați și cunoscuți artiști din țară, dar și nume sonore de peste hotare, astfel încât toți cei prezenți să aibă parte de un show complet. În fiecare seară de concerte live, interpreții vor încinge atmosfera până noaptea târziu, pe scena special amenajată cu această ocazie, de pe care nu vor lipsi efectele de lumini spectaculoase, sute de ecrane LED și sute de mii de wați de sunet. 


"Cei care vor da startul mega-petrecerii, joi seara, și vor oferi spectacole incendiare vor fi artiștii de la Alternosfera, Grimus, The Kryptonite Sparks, Les Elephants Bizarres și Vița de Vie. Un spectacol extraordinar cu muzică live și hit-uri cunoscute vor oferi, în cea de-a doua seară de concerte, cei mai îndrăgiți artiști ai momentului precum: Andra, Delia, Sore, Irina Rimes. Tot din a doua seară a concertului în aer liber pe plajă amintim prestația celor de la Bere Gratis, Fly Project, The Motans, Vunk și Voltaj", au declarat organizatorii evenimentului special.


Ultima seară a petrecerii în aer liber, pe plaja dintre Saturn și Venus, va fi întreținută de interpreți consacrați, care vor cânta pentru și împreună cu publicul cele mai iubite melodii. Vor concerta: Antonia, Loredana, Alina Eremia, Carla’s Dreams, Smiley, Vama, Jean Gavril, Mihail, Nicoleta Nucă. 


Intrarea gratuită, fără limită de vârstă


Intrarea în toate cele trei zile este liberă, fără limită de vârstă. Conform organizatorilor Europa FM "Live pe Plajă", sunt pregătite mai multe surprize pentru cei care vor petrece joi, vineri și sâmbătă, la malul mării, de la celebrul ice truck care a străbătut în această vară România, până la leagăne pline de flori și cadouri pentru spectatori. De la o participare de câteva zeci de mii de persoane, concertul Europa FM "Live pe Plajă", organizat cu sprijinul Primăriei Mangalia, s-a transformat în cel mai amplu eveniment din sudul litoralului, adunând la malul Mării Negre, an de an, peste 100.000 de participanți.


Comentează știrea

Gigel
29 iulie 2017
Despre intrarea libera

Intrarea libera dar in anumite conditii : participantii nu pot intra la concert cu apa sau alimente, persoanele fiind controlate la intrare mai ceva ca in aeroport. Astfel am vazut numeroase familii cu copii mai mari sau mai mici nu au mai intrat la cocert. Binenteles in interior puteai sa cumperi ce vrei : bere, suc . Apa. Mancare etc. Ddeci conform orgazitorilor care se dau mari sponsori cu veleitati caritabile cu asteptari de 50000-100000 de persoane sperau sa obtina la un consum de 5-6 lei de persoana 250000-500000lei ...deci nimic nu e gratis

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0309 secunde