Concert Mircea Vintilă, în Club Doors

198
Concert Mircea Vintilă, în Club Doors - mirceavintila-1490363257.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 26 martie, de la ora 20, cunoscutul interpret de muzică folk Mircea Vintilă revine la Constanța pentru un eveniment de excepție organizat în Doors Club, în cadrul campaniei "Music for Autism".


Membru al trupei Pasărea Colibri, Mircea Vintilă este unul dintre cei mai apreciați artiști folk, piesele sale aflându-se în topul preferințelor publicului care știe să prețuiască acest gen muzical.


"Miruna", "Popa Nan", "Hanul lui Manuc", "Adio, deci pe curând", "Peste răbdări", "Musette" sunt numai câteva dintre cântecele care vor răpi un zâmbet constănțenilor care vor alege să vină în Doors.


Fondurile strânse timp de trei ani au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetărie-patiserie pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilități din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă "Albatros" Constanța, la realizarea unei săli de stimulare senzorială în Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Maria Montessori" Constanța și la susținerea unor terapii prin hipoterapie Asociația de Terapii Suportive Hipoterapia.


Prețul unui bilet este 35 de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Martie 2017
Stire din Cultură-Educație : Concert în 4 la Club Doors
Luni, 06 Martie 2017
Stire din Cultură-Educație : NO STRESS… de 8 Martie
Marţi, 21 Martie 2017
Stire din Cultură-Educație : Degustare de poezie în Club Doors
Pagina a fost generata in 1.3473 secunde