Concert exploziv inițiat de studenți

254
Concert exploziv inițiat de studenți - concertexploziv-1476115781.jpg

Articole de la același autor

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) prezintă turneul Sonatic - SUNTem o VOCE! în cadrul campaniei Viitorul Implică Studenții (V.I.S.), astăzi, începând cu ora 12, fiind programat un concert rock’n’roll exploziv, lângă Biblioteca Universității Maritime din Constanța (str. Mircea cel Bătrân nr. 104A).


Campania Viitorul Implică Studenții (V.I.S.) reprezintă un demers al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) prin care se dorește responsabilizarea atitudinii clasei politice din România față de educație, precum și mobilizarea studenților din România pentru a se implica activ din punct de vedere civic.


"Studenții din România au VISuri și dorințe pe care vor să aibă posibilitatea să le transforme în realitate, pentru viitorul lor și al țării în care trăim cu toții. Așadar, aflându-ne în preajma unui moment ce va influența decisiv viitorul României, alegerile parlamentare, studenții consideră că este timpul ca politicienii și partidele politice să își creioneze programele lor politice în jurul unui priorități cheie: educația - cu adevărat prioritate națională", se afirmă într-un comunicat. Săptămâna trecută, ANOSR a lansat o serie de 15 obiective ale studenților pentru un sistem de învățământ superior performant și de calitate, pe care le propune tuturor candidaților la alegerile parlamentare din această toamnă și tuturor partidelor politice pentru a și le asuma în programele lor și pentru a le duce la îndeplinire după ce vor fi aleși.


Sonatic, proiect muzical cu bazele în Timișoara, a pornit la drum în 2006 ca un proiect strict acustic. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Concert Holograf, în Club Doors
Joi, 22 Septembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Holograf, în concert în Doors Club
Pagina a fost generata in 0.5428 secunde