Concert aniversar Tudor Gheorghe, la Casa de Cultură

203
Concert aniversar Tudor Gheorghe,  la Casa de Cultură - concertaniversar-1475769951.jpg

Articole de la același autor

Astă-seară, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, spectatorii constănțeni au ocazia de a se reîntâlni cu îndrăgitul trubadur Tudor Gheorghe.

Nu este compozitor, însă aude muzica interioară a unei poezii adevărate. Fiecare o aude în alt fel. Unii sunt capabili să o exteriorizeze, alții nu. Tudor Gheorghe poate să o facă. De aceea, poezia populară și cultă românească e în spatele său ca un resort, care îl ține, îl împinge și îl duce în permanență în sus. N-a imitat niciodată pe nimeni, n-a ținut niciodată cont de nicio modă, nu s-a inventat după cineva. Tudor Gheorghe este produsul firesc, normal al versului și al melosului românesc.

Are publicul lui, pe care nu l-a mințit niciodată timp de peste patru decenii, nu a făcut rabat de la calitate, nu a știut să cânte la cârciumi, botezuri, la nunți, la festivalul berii sau la ziua orașului. Nu știe să cânte decât pe scenă, în fața publicului.

"Sunt un truditor pe tărâmul culturii. Dar ca țăranul, muncesc de îmi sar ochii din cap. Am publicul creat de mine, care nu poate fi păcălit. Spectacolele mele sunt și de umor. Adică la mine se râde în spectacole și se râde copios", mărturisește olteanul universal. 

Este un concert aniversar, de la care nu vor lipsi corul și orchestra Teatrului "Oleg Danovski" Constanța.

Prețul biletelor este de 100 și 120 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Spectacole pentru cei mici
Sâmbătă, 01 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Spectacole pe alese pentru constănțeni
Pagina a fost generata in 0.4917 secunde