Colegiul "Mihai Eminescu" celebrează Unirea

136
1

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 12, elevii și profesorii de la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Constanța, împreună cu Asociația Culturală - Filiala Constanța "Pro Basarabia", organizează un simpozion cultural dedicat sărbătoririi a 95 de ani de la unirea Bucovinei cu țara. Manifestările vor avea loc la sala "Valentina Boteanu", din incinta Colegiului, și vor fi moderate de prof. Paula Pop, șeful catedrei de istorie, și prof. Ion Moiceanu.

Prof. dr. Camelia Ciurescu, director al Colegiului Național "Mihai Eminescu" va deschide întâlnirea, după care ec. Cezar Pânzaru, președintele Asociației Culturale - Filiala Constanța "Pro Basarabia și Bucovina" va vorbi despre "Importanța unirii Bucovinei cu Țara". Se alătură cu alocuțiuni prof. univ. dr. Traian Brătianu, prof. Ion Moiceanu, prof. Paula Pop, prof. Gabriel Stratenie.

În încheierea simpozionului, solis-tul de muzică populară Ion Bodnăraș va prezenta un moment artistic prezentat, iar elevii liceului vor oferi un moment cultural-artistic. 

Comentează știrea

Soldat
28 noiembrie 2013
pensionarii

Nu va e rusine hodorogilor sa predati la eminescu in timp ce colegii tineri si pregatiti fac naveta la 80 de km ? ma refer la pop paula si vesnicul stratenie. Jegosilor..nu va mai ajunge

Articole din aceeași secțiune

Joi, 28 Noiembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Odă Sfântului Andrei
Joi, 28 Noiembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : O nouă reprezentație cu "Medeea"
Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : O comedie savuroasă la Harlequin
Pagina a fost generata in 1.4791 secunde