Școala "George Enescu" din Năvodari, o școală de… "foarte bine"

374

Articole de la același autor

În zilele de 27 și 28 octombrie, Școala gimnazială "George Enescu" din Năvodari a primit vizita Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP), fiind evaluată pentru întreaga activitate desfășurată în ultimii trei ani. În cadrul acestei vizite, reprezentanții ARACIP au asistat la orele de curs și au purtat discuții cu profesorii școlii, cu elevii, dar și cu părinții. 


De asemenea, au fost distribuite chestionare în vederea stabilirii gradului de satisfacție a bene-ficiarilor direcți și indirecți. În aceeași măsură, au fost intervievați membrii consiliului de adminis-trație, precum și reprezentanții autorităților locale, tocmai pentru a identifica implicarea organizației în viața comunității. 


"Au fost atent verificate cele trei domenii de activitate: management, curriculum și administrativ, urmărindu-se în special baza materială a unității, activitățile extracurriculare și rezultatele școlare. Din cei 43 de indicatori, 42 au fost de «foarte bine», constatându-se progres în fiecare domeniu anali-zat", explică prof. Liliana Ianțuc, consilierul de imagine al unității de învățământ. 


Cu acest prilej, echipa de evaluare a participat și la o activitate extrașcolară, dedicată Zilei Internaționale a Mării Negre, care se sărbătorește, în fiecare an, pe 31 octombrie. Elevii au distribuit materiale informative și au fost realizate prezentări în Powerpoint legate de Marea Neagră și de bo-gățiile ei. Activitatea s-a încheiat printr-un colaj de cântece și dansuri populare și de societate cu participarea elevilor clasei I 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4735 secunde