Cinematograf în aer liber, în grădina din spatele City Park Mall

306

Articole de la același autor

Caravana Metropolis - "Cinema în aer liber" ajunge, între 29 iulie și 3 august, în Constanța, unde va instala cel mai frumos și performant cinematograf de vară de pe litoral.

O selecție impresionantă de filme, multi-premiate și aclamate de critici la festivaluri mari de film din lume în 2014, precum Cannes sau Berlinale, vor putea fi vizionate de către constănțeni în aer liber, în curtea din spatele complexului City Park Mall.

Ajunsă la cea de-a treia ediție, după două sezoane în care a strâns peste 130.000 spectatori, Caravana Metropolis - "Cinema în aer liber", cel mai mare festival nomad de film din țară, aduce la Constanța cel mai performant echipament de proiecție în aer liber din România. Ecranul gonflabil de 120 metri pătrați și singurul proiector digital mobil din țară, de 17.000 lumeni, permit urmărirea filmelor la o calitate înaltă, întâlnită în marile cinematografe ale lumii.

Marți, 29 iulie, va fi difuzat filmul franțuzesc "Domnișoara populară" ("Populaire"), în regia lui Regis Roinsard, miercuri, 30 iulie, este programată comedia românească "Selfie", în regia Cristinei Iacob, joi, 31 iulie, va fi difuzat filmul "Puzzle chinezesc" ("Casse-tete chinois"), regizor Cedric Klapisch, vineri, 1 august, - "Marea frumusețe" ("La grande bellezza"), regizor Paolo Sorrentino, premiat cu Oscarul pentru Cel mai bun film străin 2014, sâmbătă, 2 august, va rula "Kon-Tiki", propunerea Norvegiei la Oscar și Globurile de Aur, iar duminică, 3 august, este programată pelicula "Adâncul" ("The deep"), considerat cel mai apreciat film islandez al tuturor timpurilor.

Biletele costă 10 lei pentru adulți și cinci lei pentru copii, elevi sau studenți și se pot achiziționa din locația evenimentului, în fiecare zi, înainte de proiecție. Rezervările biletelor se fac prin intermediul unui formular pe care trebuie să-l completați pe site-ul www.caravana.metropolisfilm.ro, la secțiunea "Rezervă". Rezervările sunt onorate până la ora 21,00. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2815 secunde