Cine este noul președinte la Consiliului Județean al Elevilor Constanța

1486
12
Începând cu data de 16 aprilie, conducerea Consiliului Județean al Elevilor Constanța va fi asigurată interimar de către Constantin Alexandru Manda. 


Președintele Consiliului Județean al Elevilor Constanța, Andrei Gâlcă, a demisionat pe 16 aprilie, din cauza presiunilor care au fost exercitate asupra lui în urma scandalului care a avut loc începând data de 25 martie. Conform dispoziției emise de acesta în data de 15 aprilie, toate atribuțiile președintelui Consiliului Județean al Elevilor au fost delegate pe perioadă nedeterminată lui Constantin Alexandru Manda, care până miercuri fusese vicepreședinte al Consiliului Județean al Elevilor. Tot miercuri, 16 aprilie, la ora 20,30 fostul președinte al CJE i-a predat noului președinte documentele organizației și alte însemne ce aparțin de cultul organizației. 


"A fost o surpriză pentru mine să aflu că Andrei vrea să demisioneze, din ceea ce am înțeles de la el, asupra sa a fost exercitată o mare presiune. Va fi o perioadă grea, deoarece în urma scandalului ce a avut loc în ultimul timp, Consiliul și-a pierdut credibilitatea, îmi doresc ca în acest interimat să recâștig credibilitatea Consiliului Județean al Elevilor și să refac imaginea publică a acestuia. De asemenea, vom continua lupta împotriva abuzurilor din unitățile de învățământ și demersurile pentru obținerea subvenției de 50% din prețul unui abonament la transportul local în comun, conform prevederilor art. 84 alin. (1) din Legea educației naționale. Am informații clare conform cărora scandalul ce a avut loc începând cu data de 25 martie este înscenat de un anumit partid politic, în care sunt membri și anumite persoane ce activează în cadrul Consiliului Județean al Elevilor, acest lucru reprezentând o încălcare gravă a normelor ce stau la baza Consiliului Elevilor. Le solicit public tuturor membrilor CJE ce activează într-un partid politic să își înainteze demisia în maxim 48 de ore pe adresa oficială de e-mail: [email protected], deoarece implicarea politică reprezintă o gravă abatere de la normele fundamentale ale Consiliului Elevilor", a declarat președintele interimar al Consiliului Județean al Elevilor Constanța, Constantin Alexandru Manda.


Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
elev
17 aprilie 2014
manda presedinte

De catre elevi nu esti recunoscut , lacramioara e recunoscuta de catre noi, pe ea o vrem noi nu pe tine care esti condus de bajdechi din spate ca gîlca , ne.am saturat de gasca voastra de sarlatani.

elev
17 aprilie 2014
fii tare

Fii puternic alexandru manda. Cei care sunt potriva ta sunt cei manipulati de directori si inspectori politici.

acelasi elev
17 aprilie 2014
soare

Cine este aceasta soare lacramioara ? Nu am vazut sa se lupte pentru noi.

cetatean
17 aprilie 2014
Soare Lacramioara

Soare Lacramioara este un nimeni, a fost aleasa in noiembrie ca vicepresedinte pentru ca au fost 2 candidati pe 2 functii... E un nimeni care are sprijin politic si este o marioneta a PSD-ului. JOS SOARE ! JOS POPESCU ! JOS MAZARE !

elev
17 aprilie 2014
?

Bai, eu in 4 ani de liceu nu am vazut sa-si bage mana in foc cineva pt noi. Nici deconturile nu ne mai vin, nimanui nu ii pasa ...peste tot magarii si nimeni nu face nimic si daca facem ceva suntem exmatriculati si sanctionati ca de ce nu ii lasam pe ei sa faca magarii in continuare.

elev din arte
18 aprilie 2014
asa zisa presedinte

Aceasta lacramioara nici nu a fost aleasa regulamentar, ea este un nimeni condus din spate de bajenaru robert, din forta civica. Aceasta fetita joaca la doua capete, ba cu forta civica ba cu psd-ul ! RUSINEEE !

cje-ist
18 aprilie 2014
conducerea

bine ca o recunoasteti voi pe soare, care nu a facut absolut nimic pentru elevii constanteni, este proasta pusa acolo politic. in schimb, manda se lupta pentru elevii constanteni de peste un an de zile.

Răspuns la: manda presedinte
Adăugat de : elev, 17 aprilie 2014
De catre elevi nu esti recunoscut , lacramioara e recunoscuta de catre noi, pe ea o vrem noi nu pe tine care esti condus de bajdechi din spate ca...
un elev
18 aprilie 2014
Alex Manda si Andrei Gilca

Alex Manda este un baiat exceptional, mult succes in tot ce isi doresti, chiar merita sa fie presedinte. Andrei Gilca in schimb este un pampalau, a fost cel mai prost presedinte al CJE

elev
21 aprilie 2014
CLASA A 8-A ?!

esti clasa a 8-a ?! pe noi ne reprezinta un copil de clasa a 8-a ?! RUSINE ! draga Alexandru Manda, lasa-i pe cei mai mari sa se ocupe, poate ei au bunul simt sa nu se ia la cearta cu inspectorii. Esti un copil, ai grija sa inveti bine la scoala si dupa sa te vedem la conducere! Pacat ca nu fac parte din CSE/CJE ca as fi avut un cuvant mare de spus asupra acestei intamplari. NUMAI BINE VA DORESC !

Ion Popescu
22 aprilie 2014
Da, clasa a 8-a

DA, CLASA A 8-A, SI? AI VREO PROBLEMA CU ASTA? ITI ESTE CIUDA CA TU NU AI FOST IN STARE SA INTRII IN CONSILIUL ELEVILOR ? ACEST BAIAT DE 15 ANI DA CLASA MULTOR ELEVII DE LICEU. NUMAI BINE!

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3321 secunde