"Cenușăreasa" vă invită la Teatrul "Căluțul de Mare"

239

Articole de la același autor

După o vară în care cei mici au fost invitați la o mulțime de spectacole în aer liber, iată că a sosit momentul ca ei să se reîntâlnească, duminică, 17 septembrie, începând cu ora 10.00, la Teatrul de Copii și Tineret "Căluțul de mare" cu "Cenușăreasa".

Piesa lui Daniel Stanciu, a cărui scenografie este semnată de Carmencita Brojboiu, este, de fapt, o invitație deschisă pentru toți copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani, piesa constituindu-se într-un imn adus frumuseții și dragostei curate, prieteniei și omeniei, bunătății și într-ajutorării.

Așadar, copii, dacă aveți această vârstă, nu ezitați să vă luați bunicii sau părinții să mergeți la teatru! Veți vedea un minunat spectacol cu păpuși! Aici, îmbrăcată într-o rochie albastră de o rară frumusețe, încălțată cu pantofiori de aur Cenușăreasa va merge la balul de la palat într-o căleașcă cu totul și cu totul de aur. Prințul o-ndrăgește îndată, dar, Cenușăreasa dispare la miezul nopții, pierzându-și un pantofior.

Desigur, acesta, cu ajutorul pantofiorului o va regăsi și vor face o nuntă ca-n povești și vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5209 secunde