"Cei trei purceluși" și "Peter Pan" se întâlnesc din nou cu copiii

198

Articole de la același autor

Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare" îi așteaptă duminică, 23 iulie, pe cei mici, în Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia, la o nouă întâlnire cu "Cei trei purceluși" și "Peter Pan".

Spectacolele se vor desfășura începând cu ora 19.30 și 21.00, iar intrarea va fi liberă. "Cei trei purceluși" este un spectacol extraordinar pentru micuți, dar și pentru părinți, bunici, o lecție despre prietenie, toleranță și despre cum pot fi învinse toate greutățile prin optimism, voioșie, muncă și bunăvoință.

Cel de-al doilea spectacol este o poveste fascinantă și magică, în care copilașii vor descoperi povestea lui Peter Pan, băiețelul dăruit cu puterea de a zbura, care rămâne la stadiul de copil pentru eternitate. Alături de alte personaje îndrăgite, cum ar fi Clopoțica, "zâna cea haioasă și gălăgioasă", domnul și doamna Darling, copiii lor, înțeleapta Wendy, mereu grijulie cu fratele ei John, căpitanul Hook sau piratul Picior de Lemn, Crocodila-crocodilul cu ceas ce apără Țara Niciunde, micuții spectatori vor trece prin diverse întâmplări, ghidați de năstrușnicul Peter Pan. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 8.4306 secunde